Andreea Banica face show total la „Bravo, ai stil!”

Duminica, 25 septembrie, de la ora 20:00, in cea de-a cincea a Gala a Show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzat la Kanal D, cele 6 aspirante la titlul de Cea mai stilata femeie din Romania trebuie sa convinga juratii si sa nu fie nominalizate spre eliminare.
Alaturi de Iulia Albu, Maurice Munteanu, Raluca Badulescu si Razvan Ciobanu, cel care in fiecare Gala va avea si calitatea de jurat, se alatura cantareata Andreea Banica. Aceasta va avea un cuvant de spus, alaturi de ceilalti jurati, in ceea ce priveste cea de-a cincea eliminare din concurs. Aflata pe punctul de a deveni pentru a doua oara mama, cantareata ofera un show extraordinar in aceasta Gala “Bravo, ai stil!”.

Tinute avangardiste, make-up si hairstyling iesit din comun, scene si intrari spectaculoase pe platoul show-ului; de toate acestea se vor bucura telespectatorii Kanal D in aceasta duminica.

„V-am pregatit un spectacol pe cinste.
Vom purta cele mai tari tinute de pana acum si fetele v-au pregatit cele mai spectaculoase defilari. Care sunt jocurile de culise pe care concurentele au inceput sa le faca vom afla in aceasat duminica, la <Bravo, ai stil!>”
, spune Ilinca Vandici, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D.

Aparitia Larisei alaturi de mama sa, schimbarea spectaculoasa de look a Ralucai Badulescu, scene inedite cu Iulia Albu si Andreea Banica, toate acestea vor constitui doar cateva dintre surprizele pe care le veti putea urmari in cea de-a 5-a Gala a emisiunii „Bravo, ai stil!”.

Nu ratati duminica, 25 septembrie, incepand cu ora 20:00, o noua Gala a show-ului „Bravo, ai stil!”, difuzata la Kanal D, cea care va aduce cu sine o noua eliminare din concurs.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod