Andreea Bălan își protejează atât corpul și sarcina de radiații cu ajutorul designerului Ela Novak!

Andreea Bălan își protejează sarcina. Cântăreața este însărcinată cu cel de-al doilea copil, și pentru că vrea să aducă pe lume un bebeluș sănătos, ea a apelat la designerul Mirela Novak, pentru a se proteja de radiații de orice fel. Proiectul “EWA” realizat de designerul Mirela Novak și coordonat de Prof. Conf. Doctor Ioana Sanda Avram, este conceput ca o soluție la radiațiile de înaltă frecvență, prin inovația țesăturii.

"Rochiile și corsetele “EWA” au rol de protecție și apărare la radiații electromagnetice.

Astfel, Andreea Bălan își protejează acum sarcina, purtând haine din gama EWA cu protecție la radiații electromagnetice. Inovația țesăturii constă într-un fir metalic acoperit cu argint care este invizibil, inserat în țesătură, formând o țesătură fină de protecție la radiații electromagnetice , după cum explică designerul. De fapt, țesătura respinge radiațiile electromagnetice și reduce nivelul de expunere.", spune designerul.

Întrucât diviziunea celulară a copilului este mai intensă în primele 6 luni, designerul Mirela Novak recomandă mămicilor să poarte haine/ corsete cu protecție la radiații electromagnetice.

Țesătura este antiseptică, hypoalergenică, fină și are 99,9% protecție la: GSM/DCS/GPRS/UMTS rețea de telefonie mobilă, DECT Wireless, WLAN și Wi-Fi, Bluetooth, Digital,TETRA, Radio, Radar, emisii satelit. ”Țesatura este certificată în Elveția”, a mai spus designerul, care a făcut furori la Cannes acum doi ani cu ținutele ei. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod