Anda Adam a sărbătorit ziua fetiței sale în parcul de distracții

Fetița Andei Adam a împlinit săptămana trecută doi ani si a avut prima mini-petrecere de ziua ei. Împreună cu mama ei, a petrecut câteva ore de neuitat în parcul de ditracții Zorky’s Planet din AFI Cotroceni.  Acolo Evelin s-a bucurat de toate atracțiile potrivite vârstei sale. S-a dat în trenulețul colorat, luminat cu multe beculețe, a urcat la volanul unei mașinuțe decapotabile care simulează o călătorie ca în filme, pentru ca apoi să se urce într-un autobuz cu etaj, precum cele din Londra, și să se bucure de toate dotările tehnice de la bord.

Dezinvoltă din fire și impresionată de tot ce a văzut în parcul de distracții din mall, Evelin a dorit să descopere și jocurile destinate copiilor mai mari. Astfel, s-a jucat la masa de hochei Hello Kitty, la simulatorul de fotbal 4D și le-a venit de hac rechinilor neastâmpărați cu ajutorul ciocanului din burete. Apoi, micuța Evelin a fugit direct în marea de mingi colorate de cauciuc din zona de joacă și s-a cocoțat în labirintul supraetajat pentru ca în final sa coboare, gângurind de bucurie, pe tobogan.

La rândul ei, Anda Adam nu este la prima experiență în Zorky’s Planet.

Artista a mai fost prezentă în parcul de distracții, înainte  de a deveni mamă, bucurându-se de atracțiile destinate celor mai mari. Printre acestea, și singurul roller coaster indoor din România, cel în care s-au aventurat multe vedete de-a lungul timpului, printre care și Corina, Andreea Marin, cei din La La Band, Sore, Adela Popescu, Ellie White, Anca Serea, Alex Velea sau Adelina Pestrițu.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod