Ana Mardare: ”Cred că visele pot deveni realitate.Trebuie doar să muncim în direcția pe care ne-o dorim și să sperăm!”

Solista Ana Mardare a avut privilegiul să cânte în deschiderea concertelor unor cântăreți de nivel mondial, precum: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M și Leona Lewis, iar de puțin timp a intrat în trupa System Band. A urcat de multe ori pe scena Festivalului Mamaia și a participat de două ori la concursul Eurovision.
 
Ana Mardare și-ar dori să mai cânte cu Marcel Pavel. ”Unul dintre preferații mei este Marcel Pavel, cu care am colaborat și mi-aș dori să mai colaborez, iar dintre celelalte voci românești ar fi: Nico, Luminița Anghel, Monica Anghel.
Ascult multă muzică internațională și,desigur, mi-ar face mare plăcere să cânt alături de: Brian McKnight, Beyonce și Kim Burell. Am avut privilegiul și onoarea de a cânta în deschiderea unor cântăreți de nivel mondial, cum ar fi: Tom Jones, Robbie Williams, Rod Stewart, Bonnie M, Leona Lewis, etc. Cred că visele  pot deveni realitate.Trebuie doar să muncim în direcția pe care ne-o dorim și să sperăm
”, spune Ana Mardare, care mai nou, cântă cu trupa System Band.
 
Din System fac parte acum două talentate soliste și muzicieni de excepție: Ana Mardare, Darya Lupescu, Arthur Mihai (liderul trupei), Sorin Dragoș și Florin Negru.
Darya Lupescu Cristina are 25 de ani și a absolvit Facutatea de Psihologie din cadrul Universității „Titu Maiorescu”. La 14 ani, părinții au înscris-o la Școala Populară de Artă, apoi a participat la emisiunea-concurs „Megastar” (Prima TV), unde a fost singura finalistă din București în galele finale! În 2012 a participat la concursul „X-Factor”, unde s-a clasat între primii 24 de concurenți. Iar în 2013 a cântat alături de o trupă de cover-uri, timp de un an.  De asemenea, pianistul Sorin Dragoș a cântat o viață în Germania și are colaborări cu Teatrul Constantin Tănase.
Florin Negru a cântat cu trupa lui Călin Geambașu și în 2003 a câștigat un premiu la Secțiunea Creație a Festivalului Mamaia.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod