"Al treilea inger", de Alice Hoffman

In Al Treilea inger, Alice Hoffman urzeste o poveste magica si uluitoare despre trei femei indragostite de barbatii nepotriviti: incapatanata Madeleine Heller se indragosteste fara speranta de logodnicul surorii ei; Frieda Lewis, fiica unui doctor,
In Al Treilea inger, Alice Hoffman urzeste o poveste magica si uluitoare despre trei femei indragostite de barbatii nepotriviti: incapatanata Madeleine Heller se indragosteste fara speranta de logodnicul surorii ei; Frieda Lewis, fiica unui doctor, fugita de acasa, devine muza unui star rock lipsit de noroc; iar frumoasa Bryn Evans trebuie sa se casatoreasca in scurt timp cu un englez, desi inca il mai iubeste in secret pe fostul ei sot.

In centrul romanului se afla Lucy Green, care se autoinvinovateste pentru un accident tragic la care asistase pe cand avea 12 ani, si care petrece 40 de ani in cautarea celui de-al Treilea inger, cel despre care este convinsa ca este menit sa-i redea credinta pierduta.

Evocand cu iscusinta King’s Road, Knightsbridge si Kensington din Londra zilelor noastre si plimbandu-ne cu maiestrie prin timp, Al Treilea inger este o carte de o frumusete rara despre natura unica, alchimica a dragostei.

Alice Hoffman este autoarea a 19 romane, a 2 carti de povestiri si a 8 carti pentru copii si tineri.
Lucrarile ei au fost publicate, numai pana in prezent, in mai mult de 20 de limbi. Astazi, scriitoarea isi imparte timpul intre Boston si New York City.

Cartile lui Alice Hoffman au devenit aproape intotdeauna bestselleruri imediat dupa aparitie, unele fiind si ecranizate (Practical Magic si Aquamarine). Romanele ei au primit mentiunea de carti remarcabile ale anului in publicatii importante precum The New York Times, Entertainment Weekly, The Los Angeles Times si revista People, iar povestirile si lucrarile de nonfictiune au aparut in The New York Times, The Boston Globe Magazine, Kenyon Review, Redbook, Architectural Digest, Gourmet si Self.

Al treilea Inger Alice Hoffman
Editura Rao
Categorie: fictiune adulti
Domeniu de editare: drama
Format: Biblioteca (12,5 x 20 cm)
Traducator: Alecsandra Beizadea
Numar de pagini: 256
Data aparitie: martie 2010
Pret: 36,99 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod