Adelina Pestrițu și Ela Crăciun au făcut beauty shopping pentru perioada sarcinii

Adelina Pestrițu și Ela Crăciun, îndrăgitele vedete care trăiesc în această perioadă experiența specială a sarcinii, au ieșit la cumpărături de produse cosmetice profesionale în cel mai nou beauty concept store Xpert Beauty, ce tocmai a fost inaugurat în AFI Cotroceni.
Vedetele au descoperit noile colecții de produse profesionale pentru păr, ten, corp, pentru îngrijirea mâinilor, a unghiilor, produse de make-up, ce aparțin unor branduri internaționale renumite.
 
Cu această ocazie s-au consultat cu specialiștii pentru a afla ce tip de produse cosmetice sunt recomandate în perioada sarcinii și care nu.
 
„În perioada sarcinii nu trebuie să ne facem multe griji pentru că tehnologia a avansat foarte mult și putem folosi produse cosmetice profesionale, testate. În această perioadă femeile arată oricum foarte bine și este necesar să folosească doar produse pentru fermitate, hidratare și protecție solară. Putem folosi orice tip de produs profesional, mai puțin cele pe bază de uleiuri esențiale”, a explicat Diana Baicu, Director General Top Line.
 
Conversațiile despre ritualul de îngrijire în timpul sarcinii și după naștere au continuat, atingând subiectul vergeturilor.
 
„Este indicat să aplicăm creme specifice pentru elasticitatea pielii încă din primele luni de sarcină.
De exemplu, Guinot Sculpt Expert este o cremă pentru remodelare corporală ce ajută să obținem o piele mult mai elastică, pentru a nu apărea vergeturile. Este indicat să aplicăm aceasta cremă încă de la începutul sarcinii. Dacă nu am fost îndeajuns de disciplinate, pentru a scăpa de vergeturi este necesar să apelăm la tratamente profesionale efectuate în saloane de înfrumusețare, după naștere. Însă, atenție, șansele de reușită sunt doar la început, cât timp vergeturile sunt roșii. Odată ce acestea au devenit albe, instalându-se procesul de screloză, acestea pot fi cel mult diminuate. Nu mai putem scăpa definitiv de ele. Așadar, îngrijirea constantă, cu produse profesionale, este necesară. Mai putem folosi Guinot Longue Vie Corps, lapte hidratant ce oferă elasticitate, sau Guinot Minceur pentru slăbit și contra celulitei, ideal pentru după naștere, cu rezultate vizibile după 15 zile”, a adăugat specialistul.
 
La capitolul îngrijirea tenului, Adelina Pestrițu a mărturisit că folosește demachiantul și loțiunea tonică de la Academie, precum și fiolele de la Babor.
 
„Fiola hidratează, protejează și dă strălucire.
În perioada sarcinii sau după naștere, petele roșii de pe ten pot fi atenuate cu fiolele Babor Stop Stress. Mai avem apoi optiunea fiolelor Babor Collagen Booster sau Multivitamine. Acestea se aplică dimineața sau seara”, menționează specialistul.
 
Adelina Pestrițu și Ela Crăciun au descoperit la Xpert Beauty AFI Cotroceni și produse de îngrijire a părului de la Moroccanoil, Joico, Tigi, Loreal sau Kerastase, lacuri de unghii CND, Morgan Taylor sau OPI, precum și o gamă largă de produse de make-up de la Kryolan. Xpert Beauty se află și în Feeria Băneasa (București), precum și în Palas Mall Iași, City Park Mall Constanța, Shopping City Piatra Neamț si Ploiești.

Xpert Beauty este singurul concept inovator Worry Free Zone de magazine de cosmetice profesionale.
 
În cadrul Xpert Beauty vizitatorii primesc recomandări personalizate din partea specialiștilor având astfel ocazia să aleagă exact produsele adecvate tipului lor de piele sau de păr.
 
Xpert Beauty a fost gândit și proiectat sub conceptul Worry Free Zone, un spațiu unde redescoperi cât de distractiv și facil este shoppingul, unde ai parte de o experiență plăcută și memorabilă. Totodată ai o selecție excelentă de produse profesionale și beneficiezi de suport acordat de specialiști în alegerea produselor adecvate nevoilor tale.
 
XpertBeauty aduce laolaltă cele mai bune branduri și produse de beauty care au rezultate uimitoare dovedite. De la produse inovatoare până la accesorii care îți fac viața mai ușoară, cele mai recente lansări pentru ca tu să fii în pas cu ultimele tendințe și tehnologii.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod