ADDA lansează "Floare Delicată"

ADDA, artist și compozitor, este o prezență unică în industria muzicală românească, atât prin stilul muzical abordat, dar și prin felul în care interpretează piesele pe care chiar ea le compune. Un contrast de emoții și sentimente, ADDA este sensibilă și delicată, dar în același timp puternică și directă.

Astăzi, fata care a readus Baladele pe radiourile românești, lansează o noua poveste emoționată, "Floare Delicată".
 
O colaborare între Baladda Records, Global Records și Hahaha Production, piesa „Floare Delicată" este scrisă și compusă de ADDA,  pentru muzică a lucrat alături de Șerban Cazan și Andrei Maria Tiberiu (Smiley), iar producția este făcută de Șerban Cazan.
 
"Am scris piesa asta pe bucați pentru că am vrut sa fie perfectă. Am început acum 2 ani și am terminat-o acum câteva luni. E o parte din mine. E plină de emoție și sinceră. Am pus tot sufletul în versuri și în muzică. E piesa mea preferată din tot ce am făcut până acum. Sper să ajungă la oameni și sper să însemne ceva pentru ei. Am mari emoții, poate mai mari ca de obicei dar sunt și foarte fericită", a declarat ADDA.

Single-ul „Floare Delicată" este o piesă încărcată de emoție și de trăiri puternice, astfel că artista le oferă ascultătorilor o melodie cu un mesaj puternic. "Floare Delicată" reprezintă viața de artist a ADDEI, cea care scrie versuri înca din adolescență, cea care s-a facut remarcată cu ajutorul piesei "Minți Murdare". Încă de atunci, cântăreața reușește să ajungă cu fiecare piesă la cat mai multe suflete, datorită mesajului puternic și sincer pe care îl transmite.

Videoclipul completează vizual mesajul piesei și pune în imagini versurile scrise de către artistă. Regia poartă semnătura echipei Trandafilm, iar de partea de producție s-au ocupat Luca's Art Film și Rizea Catalin.
 
Anul 2017 a fost unul generos pentru artistă. ADDA a lansat piesa „Se vede pe fața ei", care a depășit 22 de milioane de vizualizări, single-ul „De dorul tău", care a strâns în doar două luni peste 8 milioane de vizualizări, „O piesă în 12 ore" / #MareaMea. Proiectul prin care ADDA le-a arătat fanilor cum se naște o piesă a fost un adevărat succes. Artista a stat live 12 ore și a fost urmărită de 2 milioane de internauți, dar si colaborarea cu DOC, piesa "Te aud" care se bucura de un real succes.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod