A facut senzatie cu AXXA si revine in forta! Adrian Filip si-a facut trupa noua

Fostul membru AXXA, trupa care acum niste ani nu lipsea de pe niciun afis si se auzea la maximum pe litoral si la toate petrecerile, a revenit in forta cu proiecte noi, toate legate de domeniile care i-au adus succesul: muzica si evenimentele.
Daca Dinu Maxer, celalalt coleg al lui din Axxa care a ales sa ramana in muzica, tine primele pagini cu stiri mondene, Adrian tace si face, fiind putin mai retras din viata mondena. Asta nu inseamna ca nu are un program incarcat, avand agenda plina de evenimente alaturi de trupa Cazino si de firma lui, care organizeaza petreceri pe toate gusturile.

“Lucrurile au evoluat frumos pentru mine si nu pot decat sa ma bucur. Eu vad ca mai este mult de munca, urc treapta cu treapta, insa imi place si nu sunt sanse sa ma plictisesc” declara Adrian.

Trupa Cazino, pe care Adrian a infiintat-o, exista inca din 2009, dar a suportat mai multe modificari si s-a dezvoltat pana la a avea evenimente 100% live,  cu muzica din genuri variate si un program artistic complex.
In prezent, solistului i s-au alaturat o voce feminina, Iulia-Elena Manolache, fosta concurenta la X Factor.

Adrian este implinit atat in viata profesionala, cat si in cea personala, unde sotia lui i-a daruit doi baieti, unul de 4 ani si cel mic abia face un an in luna noiembrie a acestui an.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod