5 seminfinaliști se vor lupta în această seară pentru un loc în marea finală Ferma vedetelor

În această seară, de la ora 20:00, la PRO TV, telespectatorii vor fi martorii unei semifinale de legendă! Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban, Cosmin Natanticu, Tania Popa și Vladimir Drăghia vor trece prin probe de foc pentru a câștiga un loc în marea finală de mâine seară, de la ora 21:30, alături de Cătălin Neamțu!  

Seminifinala Ferma vedetelor are o miză mare! După ce au stat atât de mult timp izolați, au muncit, au trăit în condiții grele, acum a venit momentul în care trebuie să lupte pentru a face următorul pas către marele premiu și titlul de fermierul anului.

Daniel Iordăchioaie, Grațiela Duban și Cosmin Natanticu au pus bazele fermei încă din prima clipă, iar Tania Popa și Vladimir Drăghia sunt concurenții intrați în a doua jumătate a show-ului, dar care au reușit să rămână în competiție. Cei doi au demonstrat că merită un loc în această semifinală prin multă muncă.

Seminifinala va avea 5 probe grele, care le vor testa toate abilitățile concurenților dobândite în perioada petrecută în fermă. Eliminările se vor face în cascadă, după fiecare probă cineva va fi eliminat din competiție.

Ultimii doi concurenți rămași se vor lupta în două probe de duel pentru locul din finală alături de Cătălin Neamțu. Emoțiile sunt mari, iar miza este și mai mare!

Cine vor fi primii eliminați, ce probe vor avea de trecut, cum se vor descurca cu presiunea psihică, cât este noroc și cât este îndemânare, dar și cine va reuși să meargă mai departe în mare finală de mâine seară, rămâne de văzut numai la PRO TV.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod