10 ani de Feeria

In acest week-end e mare sărbătoare în Galeria Feeria. Se implinesc 10 de când s-au deschis porțile, așa că te așteapta un week-end de sarbatoare!

Cumpărăturile pe care le vei face în perioada 9 – 10 aprilie în oricare magazin din interiorul Galeriei Feeria vin cu premii mari, mari, mari!  Tot ce trebuie să faci este să prezinți bonul fiscal de cumpărături de minim 50 de lei, să completezi talonul dedicat și să-l depui în una din urnele de la biroul de informații din Galeria Feeria. Astfel, vei intra în marea tombolă, în urma căreia poți câștiga unul din cele 3 vouchere cadou de 6.000 lei, 2.500 lei și respectiv 1.500 lei oferite de Băneasa Shopping City.

 

Cadouri sunt multe, așa că fiţi siguri că vă veţi întâlni cu hostessele centrului comercial, care vă vor sta la dispoziție cu toate informațiile necesare despre concurs, despre noua aplicație Băneasa Shopping City, CITY iLOVE, dar și cu câte un cadou aniversar.  Tot cu ocazia aniversării, sunteti invitati sa participați la atelierele de bezea şi ciocolată, unde vă veţi putea „juca“ : mesajele pentru cei apropiaţi se transpun într-o tabletă de ciocolată, iar dacă vă veţi faceţi un selfie, acesta se transformă instant într-o acadea personalizată, din ciocolată, cu chipul vostru.

 
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod