Fitness Scandinavia gazduieste un nou curs autorizat de Pilates International Education™

Fitness Scandinavia, una dintre cele mai mari scoli de fitness din Romania, organizeaza in perioada 28 octombrie – 26 noiembrie 2016 un nou curs acreditat de Pilates Intenational Education™, creat de maestrul international de fitness Stefano Crocetta din Italia.

Cursul de Pilates International Education™ ofera instructorilor de fitness si entuziastilor o oportunitate unica de a dobandi cunostinte si intelegere din partea profesionistilor de top care practica pilates.
Participantii care aleg cursul de Pilates Inaternational Education™ vor deprinde tehnicile Pilates in decursul a aproximativ doua luni, dintre care 6 zile sunt obligatorii pentru partea practica si teoretica, sustinute de Stafno rocetta, cunoscut si ca direcor si fondator al Asociatiei de Fitness din Italia.

Cursul include invatarea de exercitii de pilates cu o atentie deosebita de predare, cueing, variatii si toate lucrarile preliminare necesare cursantilor pentru a dobandi capacitatea de a-si crea propriile cursuri, adaptandu-le la fiecare tip de participant la clasa. De-a lungul cursurlui, participantii vor invata cum sa introduca in tehnica lor echipamente, precum inelul, mingi de dimensiuni mici, in scopul de a-l ajuta pe elev sa inteleaga exercitiile si miscarile.

Cursul de Pilates International Education™ este menit sa ofere participantilor abilitati de predare, cunostinte referitoare la metode de predare, elemente de anatomie si biomecanica, tehnici de executie si stiluri, pentru a se putea adapta diferitelor tipologii de pesoane participante la clase.

Pilates international Education este un curs acreditat, in urma caruia cursantii primesc diploma din partea Ministerului Roman al Educatiei, dar si recunoastere din partea Aliantei Academiilor Internationale de Fitness (FAA International). Inscrierile se fac pe www.fitness-scandinavia.ro” declara Richmond Bachia, fondator Fitness Scandinavia.

Pentru multe persoane, Pilates este mai mut decat o modalitate de a face sport, este un stil de viata. O fuziune a mintii si a corpului bazate pe redesteptarea celulelor latente ale muschilor si creierului, Pilates ne ofera posibilitatea de a trai o viata in care nu exista distanta intre miscarea functionala si gandirea activa.

Nu conteaza cine suntem sau in ce forma de aflam, Pilates reuseste sa imbunatateasca starea generala de zi cu zi si ne usureaza activitatile, fie ca vorbim despre ridicarea unei reviste de pe o masuta joasa sau alergarea unui maraton. Si, devenind constienti de procesul de gandire, putem trece dincolo de domeniul fizic, invatand sa gestionam in mod eficient intreaga noastra fiinta si realizand o conexiune pozitiva cu sinele nostru. Sursa foto: www.fitness-scandinavia.ro

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod