Snickers aduce un omagiu fotbalului și își invită fanii la o întâlnire cu Pelé

Snickers a încheiat un parteneriat cu cel mai mare jucător de fotbal al tuturor  timpurilor, legenda fotbalului , Pelé. În cadrul noii campanii „Joacă fotbal ca Pelé”, trei români vor avea șansa de se întâlni, față în față, cu cel mai mare jucător de fotbal din lume, pe stadionul Olimpic din Barcelona  și – mai mult – de a avea un antrenament cu celebrul fotbalist. Tot ce trebuie să facă fanii sportului rege este să se înscrie în concurs între 24 Aprilie și 18 Iunie  și să încarce un video sau o poză cu cea mai bună lovitură de fotbal a lor, executată în stilul lui Pelé, pe pagina de Facebook Snickers România.

Un antrenament alături de Pelé este aproape visul oricărui fan al fotbalului.

Cel mai popular baton de ciocolată din lume te provoacă acum să-ți transformi acest vis în realitate. „ Mă bucură parteneriatul cu Snickers și faptul că pot contribui la această acțiune a brandului, atât de încântătoare pentru fani. Lumea fotbalului mi-a dăruit foarte multe lucruri frumoase și acum am plăcerea și ocazia unică de a oferi ceva înapoi. Abia aștept să îi întâlnesc pe câștigătorii concursului – le voi arăta bucuros cum să joace și să câștige, așa cum am făcut eu,” este mesajul lui Pelé către toți iubitorii fotbalului.

Pentru a marca această campanie, Snickers va fi disponibil într-un ambalaj în ediție limitată, cu patru batoane de ciocolată, fiecare cu un sticker sub ambalaj.
Pentru prima dată pe piața din România, celebrul baton de ciocolată-caramel cu alune vine într-un ambalaj cu design special, cu patru motive dedicate fotbalului și Regelui Fotbalului, Numărul 10.

Echipele formate din 3 jucători care vor își vor dovedi abilitățile de a juca în echipă și de a fi inventivi, atribut tipic pentru jocul lui Pelé, au cele mai mari șanse de a câștiga. Jucătorii trebuie să filmeze un video sau să fotografieze, într-un mod creativ,  trick-ul lor preferat de fotbal, alături de batonul de ciocolată Snickers și să îl încarce pe pagina de Facebook Snickers România.

Snickers are deja o tradiție a parteneriatelor pe plan sportiv și această campanie, cu cel mai bun fotbalist al tuturor timpurilor, este un pas înainte în această categorie de activități.

Competiția “Joacă fotbal ca Pelé” care se desfășoară în perioada 24 aprilie - 18 Iunie oferă  șansa de a câștiga  o experiență unică în viață – o sesiune de antrenament cu Regele Fotbalului  de la care poți afla câteva trucuri despre cum poți deveni și tu o legendă a fotbalului, în felul tău”, a adăugat Radovan Veselý, Brand Manager Snickers Central Europe.

În această competiție, creativitatea nu are limite și chiar și cei care nu au cele mai bune abilități sportive sunt încurajați să participe la concurs. Ideea, pasiunea și spiritul de echipă contează. “Prin această campanie, Snickers și-a propus să aducă un omagiu acestei personalități remarcabile a fotbalului și să arăte că sportul-rege este unul pentru toată lumea”, concluzionează Veselý.

Echipa câștigătoare a concursului Snickers va zbura la Barcelona, într-o excursie de tip all inclusive, în perioada 1-3 Septembrie 2017, unde îi va întâlni și pe ceilalți câștigători, din toată Europa.

Punctul culminant al călătoriei va fi întâlnirea și antrenamentul cu Pelé, pe Stadionul Olimpic din Barcelona.
Campania se va desfășura în perioada 24 Aprilie – 18 Iunie 2017. Câștigătorii concursului vor fi anunțați la sfârșitul lunii iunie 2017.

Mai multe detalii despre desfășurarea concursului și regulament, pe pagina Facebook Snickers România.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod