S-a dat startul sezonului de petreceri! Decoruri de poveste realizate de Eventlicious

După o lungă carieră în televiziune, Anamaria Ionescu, împreună cu partenera sa, Mihaela Preda, au lansat marți seara în cadrul unui eveniment inedit desfasurat într-o locație deosebită, Eventlicious, un brand de design, concept și organizare de evenimente.

Eventlicious s-a născut în primavara acestui an, după ce Mihaela și Anamaria și-au descoperit o pasiune comună, cea a designului de eveniment, construind de la zero evenimentele importante din viata lor. Pasiunea pentru frumos a Anei se completează perfect cu background-ul de peste 14 ani al Mihaelei în organizare și management în industria muzicală de top.

Într-un cadru urban industrial, decorat integral de Mihaela și de Anamaria, cu elemente romantice prețioase dar și cu accentele orientale aduse de mobilierul unicat de la Exotique, invitații au fost purtați încă de la intrare prin toate evenimentele importante din ciclul unei vieți. De la momentul întâlnirii celor doi viitori îndrăgostiți și până la momentul în care ei devin o familie și aceasta se completează perfect cu un copil, Anamaria și Mihaela au creat un decor de vis, cu bogate aranjamente florale albe realizate integral de ele. Atmosfera relaxată și prietenoasă a fost condimentată de set-ul muzical al lui DJ Smax, dar și de cabina foto Infunity.



“Ne plac oamenii fericiți și prin tot ceea ce facem ne dorim să îi vedem așa. Preocuparea noastră principală este ca oamenii să se bucure de emoția zilei speciale prin care trec (căsătorie, botez, zi aniversară), noi ocupându-ne de toate detaliile” a declarat Anamaria Ionescu.

În zona outdoor decorată cu mobilier de lemn de la Exotique, perfectă pentru socializare, cele două grătare spectaculoase de la OFYR, pe care s-au făcut la foc continuu carne și legume de către chef Florin Trișcă - Centru Aikikai Nobori, dar și van-urile de la Prosecco Van, au completat atmosfera de party. Vinurile aromate din Crama Vinurilor de Măcin au încălzit atmosfera și au făcut deliciul invitaților.



“Personalitatea omului/clientului dă trend-ul unui eveniment. Încercăm să ne mulăm cât mai mult pe ceea ce se dorește și încercăm să propunem evenimente în locații inedite, cu elemente neașteptate dar integrate perfect în decor, originale dar și utilie”
a spus Mihaela Preda.

Alături de Anamaria și Mihaela au fost prieteni dragi, oameni din zona muzicală și de media cu care au colaborat de-a lungul carierelor lor până în prezent: Răzvan Simion, Lidia Buble, Ellie White, DJ Sava, Bogdan Vlădău, Gina Chirilă, Carine, Anastasia Sandu, Crina Abrudan, Paula Rusu, Nadina Câmpean, Andreea Brașovean și, desigur, băieții de la Fly Project, care sunt parte din familie.

https://www.facebook.com/YouReEVENTlicious/
https://www.instagram.com/eventliciousromania/

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod