Meli Melo Paris, castigator la „Most Admired Business Women”

Meli Melo Paris a castigat in cursul saptamanii trecute un nou premiu, acordat in cadrul festiv al Galei Business Arena 2019 “Most Admired Business Women”.
Premiul “MOST DYNAMIC APPROACH TO BUSINESS GROWTH“a revenit Alinei Mitrica, Online & Corporate Manager Meli Melo Paris, care, impreuna cu echipa sa, a obtinut rezultate remarcabile intr-un sector de business foarte competitiv, prin dezvoltarea departamentelor de B2B si e-commerce.

Premiul este totodata o recunoastere a strategiei deosebite a brandului si a organizarii strategice de business, reflectate în cresterea și dezvoltarea sa cu succes în cei 20 de ani de existentă pe piata românească.

Gala “Most Admired Business Women 2019” a reunit top manageri, CEOs, business leaders, diplomati, personalitati din lumea sportului si culturii, care au celebrat realizarile obtinute in decursul unui an de munca sustinuta, plin de provocari si succese de catre doamnele ce fac performanta în diferite sectoare de activitate si contribuie la dezvoltarea economiei si societatii din România.
Revista Business Arena este unul dintre pilonii de referinta ai presei de afaceri din România, reunind in articolele sale opinii, dezbateri si interviuri cu cei mai importanti si respectati lideri din diverse arii de business din tara si strainatate.

Meli Melo – Paris  a deschis primul magazin in anul 1998 in Bucuresti, în prezent detinând un total de 60 de magazine, dintre care 1 magazin Exclusive, 1 magazin in sistem de franciza, 2 department stores, 7 magazine deco, 3 magazine în Chisinau (Republica Moldova), 3 magazine in Belgrad (Serbia) și 3 magazine în Sofia (Bulgaria).

Pentru mai multe informatii despre proiectele Corporate oferite de Meli Melo Paris: corporate@melimelo.ro  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod