Praline belgiene NEUHAUS – colectia de Paste

Colectia de Paste Neuhaus este inspirata anul acesta de jocul cautarii oualor ascunse in iarba proaspata. Copiii vor iubi la nebunie noile figurine jucause si multitudinea de oua de Paste debordand de culoare, in timp ce adultii le vor aprecia pe cele realizate manual, umplute cu ciocolata, precum si noile oua cu aroma de nuca de cocos.
Colectia de Paste Neuhaus este inspirata anul acesta de jocul cautarii oualor ascunse in iarba proaspata. Copiii vor iubi la nebunie noile figurine jucause si multitudinea de oua de Paste debordand de culoare, in timp ce adultii le vor aprecia pe cele realizate manual, umplute cu ciocolata, precum si noile oua cu aroma de nuca de cocos.  Neuhaus a creat  figurinele pentru acest Paste, plecand de la traditia si simbolurile acestei sarbatori: ouale de Paste, Chicken Family, iepurasii de Paste cu ciocolata neagra, cu lapte sau ciocolata alba, precum si diverse ambalaje si modalitati de prezentare pentru cadourile de Paste. 

Fie ca alegeti un balottin simplu,  o cutie sau un cos cu mai multe sortimente si alte bunatati de Paste, Neuhaus va ofera un cadou excelent pentru intreaga familie.
 Micul magazin din Baneasa reflecta  identitatea Neuhaus si reprezinta o invitatie tentanta la o pauza « dulce » pentru oricine trece prin zona.  Magazinul ofera o gama larga de sortimente de praline si ambalaje, dintre care asa numitele « balottin » - cutiile inventate in 1915 de Neuhaus. Produsele pot fi achizitionate din magazinul Neuhaus, Baneasa Shopping City, Parter, Intrarea Link Mall. Pret Easter Egg Cube: 80 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod