Card DespreSpa.ro

DespreSpa.ro a lansat email voucherele si cardurile DespreSpa.ro, precum si tehnologia de programare online in Romania, Franta, DubaI, Quatar. O initiativa unica in Romania, realizata in urma unei investitii de peste 30.000 de euro si care va genera o cifra de afaceri de 200.000 de euro.
De unde aceasta idée de programari online? DespreSPa.ro publica zilnic articole despre diverse terapii, rituale, tratamente. De aici ideea de a oferi consumatorului Spa posibilitatea de a accesa imediat terapia/ritualul prezentat, printr-o programare in timp real.
 
Si totusi cum functioneaza softul de programare online? Un simplu click pe www.desprespa.ro, alegi o terapie, un centru Spa, data si intervalul orar. Odata bifate aceste optiuni, ele sunt transmise instant centrului Spa ales si sunt puse in "lista de asteptare".
Receptia Spa –ului il contacteaza pe client pentru stabilirea programarii(lor).  Ulterior, sistemul local transmite instant serverului central datele si clientul primeste un mail de confirmare despre programarea sa, precum si  factura”, explica Marius Rus, Director acordnet.ro, creatorul softului de programari online.
 
La randul lor, cardurile despreSpa.ro functioneaza pe baza unui cod de bare si se incarca simplu. Online. Cand creditul Spa se termina, clientul il poate incarca simplu pe desprespa.ro.
Cardurile sunt valabile in spa-uri precum:  Cocor SPA, Alpin Vitarium SPA, Bali Cornu, Bali Radisson, Roua SPA, Magnolia SPA, Atmosphere Wellness, Velvet SPA, EverGreen Organic Salon & SPA, Chocolat Salon, Saloanele Glamour, dar si in strainatate, in locatiile BuddhaBar-BuddhattitudeSPA din Franta, Qatar, Dubai, Senegal, Panama, Ungaria.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Accesorii SPA: Halat de baie R pe 18 Apr 2012, 13:20
    http://britishgallery.ro/ro/accesorii-spa/11264-halat-de-baie-roberto.html

    Mie mi se par foarte utile programele acestea. Poti face programarea de oriunde, nu stai sa astepti in telefon 1000 de ani. Geniale.

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod