Pijamale colorate și delicate, pentru o vară însorită



Gama Happy bunny


O colecție delicată atât prin cromatica aleasă, cât și prin aplicațiile de dantelă fină, această colecție se remarcă prin nota jucăușă dată de printurile cu buline și iepurași. Paleta cromatică este dictată de culorile anului, serenity și rose quartz.

Clasic și elegant, acesta este stilul care caracterizează gama dedicată bărbaților. Materialele folosite, din fibre naturale, conferă mobilitate sporită. Colecția se evidențiază prin imprimeul grafic și dungi. În ceea ce privește paleta cromatică, se mizează pe un mix între culorile vii și cele neutre.  Astfel, nuanțele de gri sunt completate de albastru regal și roșu aprins.

Celor mici li s-au pregătit modele vesele, care să îi poarte seară de seară în cele mai frumoase aventuri. Detaliile jucăușe sunt date de imprimeuri și elementele colorate. Fiecare piesă este confecționată din bumbac 100% ce nu provoacă alergii.

Produsele sunt disponibile în magazinul online (www.magazinsofiaman.ro), cât și în cele 8 magazine din țară, în magazinul în sistem franciză, dar și la cei peste 300 de distribuitori naționali. Întreaga rețea de magazine poate fi găsită pe site-ul www.sofiaman.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod