Perfecţiunea Espresso în fiecare cană, în fiecare zi...

Toamna aceasta, Starbucks duce perfecţiunea preparării Espresso la un alt nivel! Tu dictezi noul standard! Vei savura băuturi perfecte de fiecare dată. Fără excepţii.
Toamna aceasta, Starbucks duce perfecţiunea preparării Espresso la un alt nivel!  Tu dictezi noul standard! Vei savura băuturi perfecte de fiecare dată. Fără excepţii.

Pe măsură ce anotimpurile se schimbă, nevoia noastră de experienţe care să ne ofere răsfăţ evoluează şi ea. Aşa că este momentul să lăsăm vara în urmă şi să primim cu entuziasm toamna, bucurându-ne de savoarea băuturilor din gama Starbucks®. Garantând perfecţiunea băuturilor pe bază de espresso preparate manual, Starbucks salută noul sezon cu noi produse care respectă tradiţia cu care te-a obişnuit deja.


Noul produs vedetă al Starbucks este Ristretto Bianco, cea mai pură expresie a perfecţiunii în prepararea unui espresso! Aceasta este prima băutură de bază pe care Starbucks o lansează în ultimii 15 ani şi totodată prima adăugire importantă în meniu, de la intrarea pe piaţa din România. Această nouă reţetă a fost gândită pentru a răspunde standardelor tale cele mai exigente şi pentru ca tu să poţi savura un gust mai intens de espresso.

Ristretto Bianco este o băutură cu miresme bogate şi un gust cremos şi mătăsos, păstrând calitatea autentică cu care te-a obişnuit deja Starbucks®.
Este o cafea intensă şi catifelată, o combinaţie perfectă a două shot-uri de Ristretto cu o spumă fină de lapte. Shot-urile de Ristretto se prepară folosind aceeaşi cantitate de cafea ca un shot de espresso normal, macinată prin acelaşi proces, dar folosirea unei cantităţi mai reduse de apă le asigură o aromă puternică şi o consistenţă mai bogată. Ristretto Bianco este dovada cea mai pură a expertizei Starbucks, ridicată la nivel de artă, este băutura perfectă pentru cei care doresc să adauge un detaliu de lux ritualului de a bea cafeaua.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod