Farmec a lansat gama Nufar

Farmec Cluj-Napoca completeaza gama deja consacrata de produse de curatat Nufar cu o noua solutie specializata de eliminare a petelor de pe diferite materiale textile, draperii, covoare sau tapiterii. Cu o formula delicata, fara clor, noul produs nu ataca structura interna a tesaturii, mentinand in acelasi timp intensitatea culorii.

"Linia Nufar este un element traditional al portofoliului nostru de produse chimico-casnice, ea cuprinzand o varietate larga de solutii pentru curatenia intregii case.
Gandit pentru a actiona rapid si cu eficienta sporita, noul produs vine in ajutorul gospodinei moderne, pentru care timpul dedicat activitatilor casnice este foarte limitat. Astfel, Nufar pentru scos pete se dovedeste la fel de eficient chiar daca este vorba de pete dificile, de vaselina, de cerneala, de machiaj sau de alimente grase, de pete recente sau mai vechi", a declarat Mariana Sinitaru, marketing specialist Farmec Cluj-Napoca.

Nufar pentru scos pete este recomandat pentru folosire frecventa pe toate tipurile de tesaturi, fie ele albe sau colorate, dar curata cu aceeasi eficacitate si petele de pe saltele, draperii, covoare sau tapiterii de dimensiuni mari.
Produsul inlatura fara dificultate o gama larga de pete, cum ar fi cele de alimente greu de indepartat, de cafea sau ulei, pete de motorina, de marker sau de machiaj.

Produsul Nufar pentru scos pete este disponibil la un pret recomandat de 8,5 lei, fara TVA.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • daniela pe 24 Iul 2010, 12:58
    farmec nufar scos pete

    acest produs de la farmec nufar de scos pete se mai gaseste pe piata ? as vrea sa stiu la ce magazine din constanta il pot gasi ca este foarte bun pentru scos pete exact cum ati scris pe aceasta pagina . multumesc

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod