Distracție în aer liber pe terasa Mega Mall!

Mega Mall vine în întâmpinarea vizitatorilor săi cu cea mai cool terasă pentru verile călduroase de vară. Proiecții gratuite ale celor mai apreciate producții cinematografice din ultimii ani, concerte live, evenimente speciale și activități pentru copii, toate în compania unor fresh-uri răcoritoare, reprezintă rețeta perfectă a evadărilor după birou și în weekend.  

În perioada verii, pe terasa Mega Mall de la nivelul 2B au loc proiecții de film oferite de DIGI FILM. Intrarea este liberă, iar printre filmele difuzate se numără Fast and Furious 7, The Words, Oblivion și The Adjustment Bureau. Proiecțiile au loc în zilele de miercuri, vineri și în weekend, începând cu ora 20:30, iar lista completă a filmelor este disponibilă pe www.megamallbucuresti.ro.
Cinefilii pot viziona filmele lor preferate în compania unui cappuccino aromat la Cafeneaua Almetti, a unui suc răcoritor la Tutti Caffe sau a unei limonade delicioase la Two by TrickSHOT.

Zilele de joi sunt dedicate evenimentelor muzicale, prin urmare, săptămânal au loc concerte live. Primul concert al lunii august va fi susținut pe 17 august de Colors in Stereo, care va da startul distracției pe terasa Mega Mall, începând cu ora 20:30. Cei doi vocaliști ai trupei au participat la Vocea României, unde au avut un parcurs spectaculos, recunoscut atât de juriu, cât și de telespectatori. Un alt concert mult așteptat este cel susținut de interpreta Irina Sârbu în seara de joi, 31 august. Recunoscută pentru sensibilitate, stil și timbrul special, Irina este una dintre cele mai valoroase voci autohtone.


Sâmbătă, 19 august, începând cu ora 20:30 invitat pe terasa Mega Mall va fi Luca Valentin, multiplu campion național și internațional la Bartender Flairing și finalist Românii au Talent. Având numeroase trofee și premii în palmares, Valentin surprinde prin naturalețea cu care manevrează echipamentele din bar, îndemânarea și trucurile lui făcându-i pe spectatori să creadă că legile fizicii nu se aplică în cazul lui. Tot în cadrul acestui eveniment, adulții pot încerca băuturi preparate de Luca Valentin.

Pentru liniștea celor mari, dar mai mult pentru distracția celor mici, pe 19 august, terasa Mega Mall va găzdui Atelierul de dactilo pictură, unde copiii vor învăța, alături de profesori trăsniți, tehnici de realizare a baloanelor de săpun și vor picta cu ajutorul degetelor.
Petrecerea continuă si sâmbăta viitoare, pe 26 august, când copiii sunt așteptați la Laboratorul de creat bijuterii. Invitații serii vor fi Sportacus și Ștefania. Cei doi sunt protagoniștii serialului educativ Orășelul Leneș și adevărați ambasadori ai stilului de viață sănătos. Cu jocuri interactive și antrenamente distractive, cunoscutele personaje din serialul Orășelul Leneș îi vor învăța pe cei mici despre importanța mișcării și a alimentației sănătoase. Pe data de 2 septembrie va avea loc Laboratorul de Creație, unde cei mici vor putea desena și colora sub atenta supraveghere a râmei Oli. Personajul curajos și temerar le va povesti apoi copiilor aventurile din grădina magică. Toate evenimentele dedicate micutilor se vor desfășura în intervalul orar 18:00-20:00.

Fie că vrei să vezi un film bun, să asculți un concert la apus sau pur și simplu să îți petreci timpul liber alături de cei dragi savurând un cocktail răcoritor, terasa Mega Mall îți pune la dispoziție o mulțime de evenimente și activități interactive.
Vino să încerci mix-ul de distracție și relaxare pe care îl pregătim în fiecare zi și nu lăsa vara să treacă fără amintiri frumoase! Mai multe informații sunt disponibile pe website-ul www.megamallbucuresti.ro sau pe pagina de Facebook Mega Mall.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod