Cybex, brand-ul preferat al vedetelor internaționale de scaune auto, cărucioare și marsupii, s-a relansat în România

Siguranța este pe primul loc pentru părinți atunci când vine vorba de grija față de copiii lor, de aceea alegerea celor mai bune accesorii pentru mașina și deplasat devine o prioritate. Dacă vedetele internaționale precum Gwen Stefani, Shakira, Anne Hataway, Keira Knightley, Sarah Jessica Parker, Gisele Bundchen, Karolina Kurkova etc au ales să le ofere protecție copiilor lor prin produsele Cybex, începând cu luna martie, și părinții din România vor avea acces la cele mai sigure produse destinate siguranței celor mici.

Astfel, Cybex, unul dintre cei mai importanți producători de accesorii destinate siguranței copiilor, s-a relansat în România la târgul Baby Boom de la Romexpo.

Cu toate că și-a făcut simțită prezența în România încă din 2014, de acum, începând cu martie 2018, produsele Cybex pot fi achiziționate direct de la distribuitor, dar și de la partenerii oficiali ai brand-ului: TatiCoolShop și Kika pentru produsele Platinium, ErFi Kids și Smart Baby pentru produsele Gold, dar de asemenea se găsesc și pe eMag.

Produsele Cybex au ieșit pe primele locuri în testele auto cu privire la siguranța copiilor, în special scaunul auto Sirona, care a fost desemnat TEST WINNER la testele Stiftung Warentest și ADAC, cel mai mare club automobilistic din Germania și Europa, cu peste 18 milioane de membri.

Mai mult, brand-ul a adus nou pe piață colaborările cu designeri mari de fashion cum e Jeremy Scott, dar și cu designeri de interior renumiți precum Marcel Wanders.
Inființat în 2005, Cybex oferă o gamă largă de produse pentru copii, care îmbină perfect siguranța cu funcționalitatea și fashion-ul, iar în 2018 vor apărea noi colecții în clolaborare cu designeri internaționali.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod