Costum catel Scooby Doo, ideal pentru cel mic

Micutul tau este indragostit de personajele din desenele animate? Iata ca cei de la Fabrica de magie vin cu solutie extraordinara pentru tine.

Micutul tau este indragostit de personajele din desenele animate? Iata ca cei de la Fabrica de magie vin cu solutie extraordinara pentru tine. Ii poti achizitiona puiului tau un costum catel Scooby Doo din material flausat, tip salopeta, cu masca din burete si medalion cu imprimeu de os. Daca te hotarasti poti beneficia suplimentar de aplicatii de puf pe burta si pe marginea masti.

Nu este o noutate pentru nimeni ca cei mici adora sa se deghizeze. Viata unui copil este destul de limitata ca si posibilitati si destul de bine organizata de catre adulti.

Astfel, copii folosesc alte metode pentru a a vedea locuri noi si a trai experiente inedite - isi folosesc imaginatia. Cum ii ajuta imaginatia pe copii? Gasesc solutii pentru diverse probleme, gestioneaza stresul si isi gestioneaza sentimentele mai facil. Ca si adult invatam din experientele prin care trecem. Dar copii au abilitatea de a invata nu numai din ceea ce sunt, ci si din ceea ce isi doresc sa fie.

Fabrica de Magie este o casa de moda specializata in productia locala de costume carnaval si accesorii pentru carnaval (copii si adulti), articole petreceri (masini de facut baloane, baloane Gigant cu heliu, seturi de petreceri cu personaje, pictura pe fata, etc), costumatii dansuri si spectacole de scena, balet (rochite de balet, body-uri de sala, flexibili), gimnastica (body-uri, cerc de gimnastica), serbare si pentru diverse alte evenimente (costume nationale, majorete si pampoane, robe absolvire, trusouri si articole de botez, costumatii si vestimentatie hostess si spatii de joaca).

Produsul poate fi achizitonat la pretul de 100 Ron, accesand site-ul Fabricademagie.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod