Cerealele Milupa BIO pentru bebeluşi

Preocuparea pentru alimentaţia BIO pentru micuţul tău apare odată cu etapa diversificării. De acum, elementele nutritive conţinute de laptele matern sau de formulele de lapte nu mai sunt suficiente pentru cel mic, de aceea este momentul să îmbogăţeşti dieta cu noi alimente.

Preocuparea pentru alimentaţia BIO pentru micuţul tău apare odată cu etapa diversificării. De acum, elementele nutritive conţinute de laptele matern sau de formulele de lapte nu mai sunt suficiente pentru cel mic, de aceea este momentul să îmbogăţeşti dieta cu noi alimente. Primele pe care le vei introduce treptat sunt fructele, legumele şi cerealele şi este foarte important să te asiguri că aceste produse sunt cât mai naturale.

 

Este foarte important să ştii că cei mici sunt foarte sensibili la pesticide dat fiind că în această fază, aparatul digestiv şi sistemul renal sunt incomplet dezvoltate, deci incapabile să elimine substanţele dăunătoare din organism. Pentru a avea siguranţa că micuţul tău primeşte numai alimentele cele mai sănătoase şi de cea mai bună calitate, oferă-i numai produse verificate, precum Milupa.

Milupa a creat trei sortimente de cerealele BIO, ideale pentru începerea diversificării: Cereale BIO cu fulgi de ovăz (recomandate de la 4 luni), Cereale BIO 7 cereale (recomandate de la 6 luni) si Cereale BIO 3 cereale (recomandate de la 6 luni).

 

Cerealele BIO de la Milupa provin din culturi agricole ecologice, în care nu s-au folosit îngrăşăminte chimice. Boabele cerealelor au fost măcinate şi transformate în fulgi delicaţi, pentru a căpăta o textură fină, adaptată pentru sistemul digestiv incomplet dezvoltat al micuţilor. Cele trei sortimente disponibile acum pot fi achiziţionate din hipermarket-uri şi farmacii la acelaşi preţ cu celelalte sortimente de cereale cu lapte Milupa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod