Celebra Annabel Karmel își întâlnește cititorii la Târgul de carte Gaudeamus

Annabel Karmel vine în România. Autoarea care a scris peste 40 de cărți pentru mămici, bestselleruri la nivel internațional, vândute în peste 10 milioane de exemplare, Annabel Karmel, dă întâlnire părinților din România. Evenimentul are loc la Târgul de carte Gaudeamus joi, 23 noiembrie 2017, de la ora 14:00, la Sala Cupola.

Povestea autoarei și a cărților ei a început atunci când primul ei copil, Natasha, în vârstă de numai trei luni, a murit din cauza unei infecții virale.

A fost momentul în care Annabel Karmel și-a pus serios problema alimentației corecte a copiilor. Iar următorul ei copil, Nicholas, a motivat-o să-și suflece mânecile și să se pună pe treabă pentru a prepara cea mai gustoasă și cea mai sănătoasă mâncare pentru copii. Așa a apărut „Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși”, vândută în peste 4.000.000 de exemplare în lumea întreagă.

Până acum în limba română au apărut: Marea carte de bucate pentru bebeluși și copii mâncăcioși (Editura Paralela 45, 2010), Top 100 piureuri pentru bebeluși (Paralela 45, 2011), Ghidul complet pentru înțărcatul copilului (Paralela 45, 2015).

Cum combinațiile de legume și fructe par să placă foarte mult copiilor, vă prezentăm una dintre rețetele lui Annabel Karmel, aplicabilă de la 2 luni: "Se preîncinge cuptorul la 200 ºC. Se așază 180 g dovleac și 100 g cartof dulce, curățate de coajă și tăiate, în tava tapetată cu folie și unsă cu ulei de floarea-soarelui. Se presară cimbru, se acoperă cu o altă folie și se închide asemenea unui pachet. Se lasă la cuptor timp de 30 de minute până se înmoaie. Se adaugă 1 pară coaptă curățată și se pasează împreună.

De peste 25 de ani, Annabel Karmel este autoarea preferată a britanicilor atunci când vine vorba despre cărți de rețete pentru o alimentație sănătoasă a copilului.

În prezent, Annabel Karmel trăiește la Londra și are trei copii.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod