Coachingul din România dezbătut de cei mai mari jucători din industria financiar-bancară

Principalii jucători din industria financiar-bancară din România s-au întâlnit la Coaching Forum 2016, pentru a analiza și a dezbate importanța și rezultatele coachingului în organizație. Reprezentanții băncilor și-au expus programele lor de coaching și rezultatele în ceea ce privește îmbunătățirea calității vieții la locul de muncă și creșterea semnificativă a volumului de vânzări. Evenimentul este primul de acest tip din România și a avut loc joi, 21 iulie, la Hotel Intercontinental, sala Rapsodia.

Tema evenimentului a fost “De la dezvoltare personală la performanța organizațională” și a fost dedicat industriei serviciilor financiare și bancare din România. Forumul a reunit manageri, profesioniști din resurse umane și coachi cu obiectivul de a explora modalități reușite prin care coachingul contribuie la dezvoltarea sustenabilă a capitalului uman și la performanța organizațiilor.


Evenimentul a fost bine primit în rândul profesioniștilor bancari și credem că și-a atins cel putin două dintre obiectivele pe care ni le-am propus:  acela de a crește gradul de conștientizare a impactului coachingului asupra oamenilor și nevoia de inovare continuă a organizațiilor în ce privește dezvoltarea capitalului uman și de a ține pasul cu instrumente moderne de învățare - cum sunt coachingul și mentoringul”, a declarat Gabriela Puskas, manager de proiect Coaching Forum.

În sală au fost prezenți reprezentanți ai băncilor: Eximbank, BRD, Alpha Bank, Citi România, BCR, Raiffaisen, Banca Românească, OTP, Bloom Bank France, Libra Internet Bank, Unicredit Bank, Viva Credit, Banca Transilvania, Bancpost, Unicredit Leasing Corporation, alături de Institutul Bancar Român.


Momentele cheie ale evenimentului au fost: prezentarea rezultatelor studiului online realizat de către echipa de proiect (Gabriela Puskas, Cristian Tudoran, Casandra Bischoff, Mara Manea și Rodica Obancea) , prezentări de studii  de caz ale programelor de coaching expuse de către profesionisti bancari (Carmen Liptak - Manager Regional Eximbank, Constantin Bălan - Training Manager Alpha Bank, Oana Tue - Consultant HR - BRD Groupe Societe Generale, Simona Anghel - Romania Sales Head Treasury and Trade Solutions - Citi Romania, Mihai Deacu - Manager Departamente Programe Calitate în Vânzări și Servicii Raiffeisen, Cristina Năstase - Development Area Coordinator BCR și Cristian Stănculescu - Coaching Consultant BCR, un panel de dezbateri  referitoare la impactul coachingului în organizațiile bancare, două workshop-uri practice pentru experimentarea unor aspecte de coaching facilitate de profesioniști ai coachingului: Dr.
Lilia Dicu - MCC Daring Executive Coach și Mara Manea - Organizational Team Coach.

Participanții au beneficiat de 7 premii sub formă de programe de coaching sau de HR oferite de către sponsorii evenimentului: 1. Global Manager Program - Personal MBA, 2. Future Leaders Program - personal MBA, ambele oferite de Corpstrat Consulting, 3. Business Emotional Intelligence in Business Negotiation oferit de IBR, 4. Analist Resurse Umane și 5. Process Communication Model - oferite de Lifelong Learning Solutions si 2 Masterclass-uri pentru echipe - 6. Systemic Team Coaching oferit de Academy of Executive Coaching și 7. Emotional Intelligence for Bank Professionals - oferit de Corpstrat Consulting.

Co-organizatorii evenimentului Coaching Forum sunt European Mentoring and Coaching Council (EMCC), International Coach Federation România (ICF), Institutul Bancar Român(IBR), Corpstrat Consulting, Academy of Executive Coaching România, iar partenerii și sponsorii sunt Piar Media Consulting, Asociația pentru Excelență în Educație Vocațională, Sephora, Learning Network, Lifelong Learning Solution, Herlitz și Pelikan.
Pentru mai multe informații, accesați http://www.coaching-forum.ro
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod