Huawei Watch – pentru pasionatii de tehnologie

Ești pasionat de ceasuri clasice, dar și de tehnologii de ultimă oră? Ai vrea să îți faci viața mai ușoară și mai confortabilă? Dacă ai răspuns cu DA la ambele întrebări, atunci Huawei Watch reprezintă alegerea perfectă! Te-am făcut curios? Află cum smartwatch-ul Huawei îți poate schimba ziua.

Trezitul de dimineață poate fi dificil câteodată, dar Huawei Watch poate transforma această activitate într-una mult mai plăcută. Spune “Adio” ceasului tradițional cu alarmă și începe ziua cu “vibrații pozitive” … direct de la încheietura mâinii.

Dacă faci parte din categoria persoanelor care fug de rup pământul, la propriu, Huawei Watch îți dă 3 mâini de ajutor pentru a-ți urmări și mai mult activitatea, caloriile consumate și pașii parcurși. Pentru a completa caracteristicile de fitness standard, integrate în Android Wear, poți instala aplicații populare, cum ar fi Endomondo sau Runtastic. Este nevoie doar de câteva secunde pentru a măsura ritmul cardiac în timpul sau după antrenament.

Acum, Huawei Watch este propriul tău antrenor de fitness!

O întâlnire de dimineață într-un oraș necunoscut? Huawei Watch este ușor de purtat și te duce pe drumul cel bun. Sincronizat cu una din cele mai bune aplicații pentru hărți, Google Maps, ceasul va găsi calea cea mai scurtă ca să nu te pierzi. Fiecare porțiune a drumului este semnalată printr-o vibrație blândă, astfel încât să nu fii nevoit să stai cu ochii pe ceas.

În cadrul unei întâlniri, Huawei Watch este cel mai potrivit dispozitiv, pentru monitorizarea apelurilor primite, a notificărilor și a mesajelor. Nu vei rata niciun apel de la șeful tău, așa că fii pe fază pentru o mărire de salariu!

După o întâlnire de afaceri de succes este timpul să îți încarci bateriile. Dar unde să mănânci într-un oraș necunoscut? Trebuie doar să îi spui ceasului tău să îți găsească un restaurant, iar apoi să alegi din lista celor mai apropiate locații afișate.  

Dacă se întâmplă ca mâncarea să te inspire și să îți vină o idee pentru un proiect și nu ai nicio hârtie la îndemână, atunci este timpul să îi ceri ceasului tău să deschidă folderul Notes și apoi să-i dictezi ideile – acestea vor fi stocate în siguranță în contul tău Cloud.

Se apropie seara și te pregătești pentru o cină specială? La fel și ceasul tău! Alege o temă sofisticată dintr-o gamă variată de fețe prestabilite pe cea care se potrivește ținutei tale sau stării tale de spirit.

Mai mult, Huawei Watch îți pune la dispoziție și brățări din oțel inoxidabil de calitate superioară și curele din piele pe care le poți schimba în doar câteva secunde.

Dacă petrecerea continuă acasă, Huawei Watch te poate ajuta să alegi cele mai noi melodii. Impresionează-ți prietenii prin găsirea celor mai noi hit-uri cu ajutorul aplicațiilor Spotify sau Deezer chiar de la încheietura mâinii!

Când petrecerea s-a terminat, nu uita că zborul spre casă este devreme. Pur și simplu șoptește-i ceasului "Set the alarm to 6 AM", iar Huawei Watch nu te va lăsa să dormi prea mult. Este atât de important să ai un asistent pe care să te poți baza!

Odată ce ai început să porți Huawei Watch, acesta va deveni indispensabil și va fi greu să trăiești fără notificările în timp real din Social Media sau fără Memento-urile din calendar pe care le primești chiar de la încheietura mâinii. Primul smartwatch din categoria dispozitivelor wearable completează perfect portofoliul gadget-urilor Huawei, dar vine cu un feature deosebit: pe lângă posibilitatea de sincronizare cu smartphone-urile care rulează pe platforma Android, smartwatch-ul Huawei este compatibil și cu dispozitivele care rulează pe platforma iOS.

Frumos conceput, ceasul impresionează cu un ecran circular AMOLED de 1,4 inci și o baterie de 300mAh, iar încărcarea se face rapid cu un încărcător inteligent și practic, care vine la pachet odată cu ceasul. Cu o atenție deosebită la detalii, Huawei Watch nu este doar un simplu ceas, ci și un accesoriu care completează cu autenticitate categoria bijuteriilor electronice.

Design-ul premium, carcasa solidă din oțel inoxidabil și ecranul din safir rezistent la zgârieturi, transformă smartwatch-ul într-o adevărată capodoperă tehnologică. Interiorul ceasului reprezintă un set complet de senzori: un giroscop și accelerometru, o funcție de urmărire a ritmului cardiac, dar și un barometru. Ceasul se conectează cu alte dispozitive prin intermediul Wi-Fi și Bluetooth.

Huawei Watch lucrează pentru a-ți face viața mai ușoară din momentul în care te trezești, până la o petrecere noaptea târziu și după aceasta. Gadget-ul îți monitorizează antrenamentul, te ajută să ajungi la timp la destinație, dar și la locul de muncă, dă Play melodiilor tale preferate și afișează prognoza meteo exactă.

Acum mai trebuie doar să te gândești: noul tău Huawei Watch cum va arăta? Curea de piele sau metal? Temă clasică sau modernă?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod