Do’s and don’ts: cum să îţi impresionezi iubitul folosind tehnologia

Ce face o femeie atrăgătoare şi irezistibilă? Sfaturile cele mai întâlnite sunt legate de felul în care să te îmbraci, să te comporţi, ce parfum să foloseşti, ce lenjerie intimă îl va impresiona şi, bineînţeles, eterna frază “Dragostea trece prin stomac.” Le ştii pe toate, le-ai încercat pe toate. Eşti femeia perfectă. Dar asta niciodată nu poate fi de ajuns!  Vrei un viitor alături de el? E foarte simplu! Adu viitorul în prezentul relaţiei!

1. Do: E plecat într-o delegație sau e pur și simplu la job? Trimite-i un selfie inspirat cu tine, însoțit de un mesaj personal drăguț! Funcția Beautifier, disponibilă pe telefonul Lenovo Vibe Z2/X2, te scapă de grijile micilor imperfecțiuni ale tenului: le estompează cât ai spune "click”.

Don't: Nu-l bombarda, însă, cu selfie-uri: unul pe zi e mai mult decât suficient.
Nu vrei să-l sufoci! 

2. Do: Bărbații și jocurile video au o relație aparte, asta știe oricine. Surprinde-ți iubitul cu cel mai nou joc video gata instalat pe laptop. Îți recomandăm să alegi un joc care să vă implice pe amândoi. Pune-i întrebări și cere-i sfaturi! Admirație garantată!

Don’t: Nu alege un joc cu prințese, activități domestice sau desene animate, oricât de drăguțe vi s-ar părea.

3. Do: Fii pregătită pentru orice! Caută și instalează cele mai noi și utile aplicații pe telefon. Nici unui bărbat nu-i place să-și însoțească iubita la cumpărături, așa că folosește shopping-ul online! Folosește aplicații de navigație ca să-l impresionezi cu simțul tău de orientare și tutoriale de machiaj și coafură ca să fii întotdeauna inspirată și gata la timp! Ca să te ferești de virușii ce pot fi descărcați odată cu aplicațiile mobile, navighează în siguranță cu aplicațiile DOit, pe telefoanele Lenovo.

Don’t: Tinder!

4.
Do: Pregătește-i un "mix tape” cu melodiile lui favorite! Cu extensia de redare a sunetului hi-fi de la Lenovo Vibe X2 se poate bucura de ele direct de pe telefon, fără să se plângă de calitatea sunetului.

Don't: Am spus melodiile lui preferate!

 5. Do: Nimic nu se compară cu sfințenia și seriozitatea cu care un bărbat își tratează gadgeturile. Arată-ți interesul, fii la actualitate cu ultimile noutăți în domeniu și poartă-ți telefonul ca un accesoriu de preț. Alege Lenovo Vibe X2 cu design mutistratificat, în oricare dintre cele patru palete de culori dominate de alb, roșu, auriu și gri închis, dacă vrei ca telefonul tău să fie o declarație de stil.

Don't: Niciodată nu arăta că știi prea mult. Lasă-l să te învețe!

 Împrieteneşte-te cu tehnologia, care poate deveni arma ta secretă în cucerirea inimii lui! Succesul este garantat!

Despre Lenovo Vibe X2:

VIBE X2 are o echipare tehnică de excepţie din care se remarcă procesorul MediaTek 6595m 4G LTE Tru

Lenovo VIBE X2 este primul smartphone din lume cu design multistratificat, care iese în evidenţă prin stilul proaspăt şi inovator.
Pentru a-l asorta la stilul personal, consumatorii pot alege din patru palete îndrăzneţe de culori, dominate de alb, rosu, auriu şi gri închise8Core™ şi ecranul Full HD IPS de 5 inci.

Lenovo VIBE X2 este prevăzut cu două camere avansate, asistate de multiple opţiuni de fotografiere şi de editare. Această tehnologie le oferă utilizatorilor posibilitatea de a face poze şi filme de înaltă calitate. Utilizatorii îşi pot face selfie-uri cu camera video de 5MP-wide prevăzută cu declanşare prin gesturi. Camera foto din spate are 13MP, auto-focus şi este echipată cu un senzor de iluminare şi cu un flash LED care permite realizarea de fotografii clare şi strălucitoare. VIBE X2 are o generoasă capacitate internă de stocare de 32GB.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod