Sănătate. Tot ce trebuie să ştii despre aparatul dentar invizibil



Care sunt beneficiile acestui aparat dentar invizibil?


1. Brackeţi pot să fie realizaţi din aur, special pentru fiecare caz în parte. "Aurul, face acest tip de aparat, ideal pentru orice persoană, mai ales pentru cele care au alergii la diverse materiale folosite în compoziţia aparatelor dentare obişnuite", ne informează dr. Georgiana Stănescu.

2. Tehnologia de realizare este de ultimă generaţie (Cad-Cam – computer assisted/ computer assisted manufacturing). Datorită acestei tehnici, fiecare arc este precis îndoit şi fixat pe dinte, în funcţie de necesităţi şi de obiectivele tratamentului, pentru obţinerea unor rezultate optime.

3.
Rezultatele alinierii dentare vor fi vizibile la scurt timp de la începerea tratamentului.

4. Riscul leziunilor de demineralizare sunt reduse la minim, având în vedere poziţionarea brackeţilor pe suprafeţe accesibile autocurăţării şi remineralizării.

Tehnologia de ultima generaţie de producere a acestui tip de aparat, care implică un design individualizat şi o echipă de medici şi tehnicieni instruiţi special în acest sens creează un aparat ortodontic confortabil şi precis şi cu rezultate spectaculoase.

Pacienţii care aleg aparatul lingual se bucură de un zâmbet frumos în fiecare zi a tratamentului şi de un aparat deosebit de confortabil.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod