Un nou secret al tineretii



Chirurgii plasticieni, in cola-borare cu cercetatori in biologie si chimie, au facut studii pentru a descoperi o substanta "perfecta", care sa stearga ridurile si sa corecteze imperfectiunile pielii. Intinerirea fetei sau marirea buzelor prin injectarea de diferite substante sunt interventii de chirurgie estetica tot mai frecvent utilizate in ultimii ani, numarul celor care solicita aceste tipuri de proceduri fiind in continua crestere.
Cercetatorii au descoperit o noua generatie de substante injectabile folosite pentru atenuarea ridurilor si repararea unor depresiuni pe orice zona a corpului. Alaturi de alte proceduri nechirurgicale cum ar fi peelingul chimic, dermabraziunea, laserul sau toxina botulinica, injectarile cu substante "de umplere" fac parte din strategia de intinerire a fetei.
Datorita continutului lor bogat in acid hialuronic, acestea au un efect de biostimulare si hidratare a pielii, imbunatatind vizibil aspectul acesteia. Noile tehnologii folosite au permis obtinerea unor geluri de sinteza mult mai bine tolerate in timp, care asigura prin injectare un excelent efect de reconstructie a pielii. Prin combinarea acestora cu acid hialuronic si cu dextranomeri intr-o substanta unica s-au putut realiza simultan augmentarea anumitor zone, atenuarea ridurilor, hidratarea si revitalizarea pielii prin regenerarea matricei dermale si stimularea productiei de colagen de novo.
In clinica de chirurgie estetica EuroEstet specialistii folosesc ultima generatie de "fillere" - Matridex - care au un efect de biostimulare locala a sintezei de colagen, cu rol in regenerare si de refacere a acidului hialuronic degradat (realizand augmentare).
Acest efect este obtinut prin adaugarea in compozitie a unor microsfere incarcate pozitiv, dextranomeri.
Cea mai noua varianta tehnologica realizata - Matridex - DX - se poate injecta atat intra, cat si subcutanat, obtinandu-se astfel atat un efect de lifting facial prin injectare la acest nivel, cat si umplerea unor depresiuni la nivelul corpului, cu ameliorarea conturului acestuia. Din aceeasi familie de produse face parte si Matrigel - o alta substanta novatoare cu o vascozitate crescuta, ce ofera un efect de augmentare mai bun, precum si o persistenta la nivelul tesuturilor de opt, douasprezece luni, avand o resorbtie lenta; se foloseste in modelarea buzelor, in tratarea ridurilor profunde, a santurilor nazolabiale sau a neregularitatilor de la nivelul glabelei.

Matrisoft si Matridur, prin includerea unei formule speciale a acidului hialuronic, imbunatatesc elasticitatea, cresc hidratarea si revitalizeaza pielea. Aceste substante de noua generatie sunt folosite mai ales pentru remodelarea estetica a fetei, decolteului si mainilor.
Aceste preparate au avantajul unui efect indelungat in timp prin stimularea locala de colagen, spre deosebire de cele folosite pana in prezent care se resorbeau in cateva luni, obligand pacientii fie sa repete procedura de trei, patru ori pe an, fie sa renunte.
Specialistii centrului medical EuroEstet recomanda utilizarea lor la persoane de varsta medie, la care se pot obtine rezultate bune si foarte bune fara a se supune unor interventii chirurgicale complexe, care sa necesite o perioada postoperatorie si o recuperare indelungate.
De asemenea, aceste procedee devin tot mai interesante si pentru barbati, reticenti pana nu demult la ideea de interventie chirurgicala. Pentru o corecta informare cei interesati pot contacta medici specialisti la tel. 0788.475.758.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod