Un nou medicament de slabit pentru mancaciosi

Un nou medicament experimental vine in ajutorul iubitorilor de fast food care isi doresc si o silueta frumoasa, fara a lua in greutate.
Acest medicament bazat pe resveratrol, gasit in cantitati mari in vin, poate oferi beneficii asemanatoare cu cele ale exercitiilor fizice si poate chiar ajuta in prevenirea diabetului.

Cunoscut sub numele de SRT1720, medicamentul pacaleste organismul si-l face sa creada ca alimentele consumate sunt putine si ca este necesar sa arda din grasimi pentru a supravietui.

Studiile efectuate anterior au aratat ca resveratrolul are rol protector impotriva unui numar mare de afectiuni, de la cele provocate de varsta inaintata la bolile de inima, cancer, obezitate si Alzheimer.


Exista deja o pastila bazata pe resveratrol, insa acest nou medicament promite a fi mai puternic si cu mai putine efecte secundare.

In experimentele efectuate, soarecii de laborator tratati cu SRT1720 nu au luat in greutate desi au fost hraniti cu alimente bogate in grasimi. Testele de sange au aratat ca acestia au capatat si protectie impotriva diabetului. Animalele au prezentat si mai multa energie, fiind capabili sa alerge mai mult.

Sursa: Mail On Sunday
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • BlackPantera pe 13 Nov 2008, 16:57
    Sunt interesata de acest medicament

    SUNA SUPER!!! AS DORI SI EU MAI MULTE INFORMATII DESPRE ACEST MEDICAMENT SI DACA L-AS PUTEA PROCURA CONCOMITENT CU CARBAMAZEPIN. MULTUMESC ANCITIPAT!

    0
    0

  • Olicika pe 6 Nov 2008, 16:10
    Unde as putea gasi acest medicament de slabit "SRT1720"?

    Mi-a placut informatia data si as dori sa incerc, de ce nu, dar as dori sa aflu de unde as putea sa-l procur.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod