Un barbat a trait cu un brad de 5 cm in plaman

In timp ce-l operau de cancer pulmonar, medicii rusi au descoperit in plamanul unui barbat de 28 de ani un brad de 5 centimetri, titreaza publicatia britanica DailyMail.
Pacientul a ajuns la spital acuzand dureri ingrozitoare si tuse cu sange, iar medicii au fost convinsi in urma radiografiei ca este vorba despre cancer pulmonar. "Am fost 100% siguri ca este vorba despre o tumoare. Am vazut sute de tumori pana acum, iar in urma radiografiei se vedea conturata imaginea unei tumori. De aceea am decis sa-l operam urgent", explica dr. Vladimir Kamashev, medicul care a efectuat interventia chirurgicala.

Dupa operatie, chirurgul a analizat fragmentul de tesut prelevat in timpul biopsiei si a fost uimit sa descopere un bradut care a crescut, cel mai probabil, dintr-o samanta inhalata de pacient, spun medicii.
Acum, barbatul de 28 de ani se simte bine si este in afara oricarui pericol.

"Medicii cred ca prezenta sangelui in expectoratie a fost cauzata de acele bradutului care intepau capilarele sanguine. A fost o experienta extrem de dureroasa, insa sunt fericit ca nu este vorba despre cancer", declara pacientul operat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod