Tulburari sexuale

PUNCTUL PE "G" Hormoni nefericiti, organe sexuale nesatisfacute. Sucks! Recent, mi-am desfatat simtul lecturii cu respectivul studiu, efectuat in Marea Britanie. Ei, copii, ce problema credeti ca-i apasa pe amicii nostri englezi, faimosi pentru rigiditatea lor in gandire si-n simtire? Ei bine, dragi copii, pe ordinea de zi tronau victorioase tulburarile din viata sexuala a domnilor cu joben si monoclu si-a doamnelor blonde si sterse care populeaza, cum ziceam, spatiul geografic in cauza. DAME "SINISTRATE". Englezii zic, in consecinta, ca femeile sunt cele mai afectate de urgia hormonala dezlantuita si nestavilita. Culmea, cele mai "sinistrate" din punctul asta de vedere sunt damele angrenate cuminti in sfanta institutie a casatoriei. Iar explicatia pe care singure si-o ofera, ca sa le aline cumva, daca nu ofilirea sexuala, macar stima de sine, ca, vezi Doamne, se afla in posesia raspunsului, a pietrei filozofale care guverneaza ciclul imperecherilor conjugale, cum ziceam, explicatia ar fi aceea ca sotii, o data ce-au "batut palma", nu se mai simt obligati sa impresioneze cu nimic.
Nu se mai simt datori sa-i demonstreze femeii ce calitati sportive detin si se limiteaza la a asigura un camin curat si uscat pentru el, nevasta si copii. FIASCO. Alta categorie de nemultumiri bate mult inapoi, la prima experienta amoroasa. Daca a fost un fiasco, pe femeie o s-o urmareasca ejacularea precoce a primului partener, nepriceperea lui, repezeala, cantitatea excesiva de bale, brutalitatea sau chiar lipsa de prezervativ, cat o mai intretine ea relatii sexuale. Si, sa nu le subestimam pe femei, asta poate sa-nsemne destul de multisor, ca, vorba aia, ce le-mpiedica? In afara, desigur, de lehamitea instalata dupa cateva partide in care domnul adoarme beat confundand dosul femeii cu perna din puf de gasca sau cand domnul se suie galant pe dansa, cu fata spre televizor, sa fie sigur ca nu rateaza scorul la meci. VORBE DE SEX. Haideti ca nu mai e mult. Femeile, nedorind sa rapeasca prea mult din timpul specialistilor, sa nu-i suprasolicite si, Doamne fereste, sa ramana fara solutii, mai acuza doar doua mici incoveniente.
Lipsa de comunicare si copiii. Sau copiii si lipsa de comunicare. Ordinea e perfect aleatorie. Sa le luam dar pe rand. Mamele au senzatia ca, o data ce au de-ngrijit un plod, sotii lor nu le mai vad, cum s-ar zice, ca pe niste produse proaspete, tocmai bune de consumat, ci pur si simplu ca pe niste... mame. In ce priveste comunicarea, problema e ca ea pur si simplu nu exista. Respectiv, femeile se plang ca nu le-ntreaba nimeni ce pozitie prefera sau, pe sleau, care le sunt zonele erogene. Uite de-aia nu merge treaba si-n loc ca barbatul sa insiste ceva mai mult in zona sanilor, sa zicem, mai mai ca-i sfasie lobul urechii, in ideea ca cine stie ce artificii o s-aprinda. Cand colo... nimic!
A fi sau a nu fi... sex de calitate
Paradoxal e ca stimabilii domni cu monoclu si cununie se plang mai putin decat consoartele lor si decat semenii lor burlaci. Cum vine asta, nici specialistii nu stiu. O explicatie plauzibila ar fi ca da, persoanele casatorite fac sex. Pe alocuri, chiar mai mult decat cele necasatorite (probabil datorita sentimentului de siguranta igienica) insa, din pacate, calitatea rezultatului e indoielnica.
SEXISME - Anuska
ATRACTIE. DAR CARE?
Diferenta intre atractie sexuala si atractie. Dar de care? Mai exista oare si alt fel de atractie decat cea sexuala? In care poveste, practic, nu dicteaza nimeni, ci doar compusii care-ti zburda zanatici prin organism. Tembelii aia despre care-ai fi tentat sa zici, la un moment dat, fie ca si-au dat obstescul sfarsit, fie ca sunt in concediu, c-au emigrat, c-au inghitit prea multe somnifere sau ca sunt in greva. Naiba sa-i pieptene, cert e ca s-au dat dupa cires. Pana cand iata ca micutii te gadila ghidusi prin stomac, cu puternice reverberatii care sfredelesc picioarele si alte membre instabile cand vine vorba de emotii sexuale. Deci da, atunci e vorba clar de atractie sexuala. Concluzia, pe langa tremuraturile usor ridicole, mai ales daca ne dam oameni mari si cu pretentii, toata tevatura se rezuma, in final, la o tavaleala excelenta. Asa ar fi normal, ca sa n-o ia micutii razna de tot, sa se revolte si-n loc de tremuraturi simpatice prin intestine sa te-apuce mult temuta senzatie de "urcat pe pereti".
Dar despre asta alta data, cand ne vom fi documentat cum se cuvine asupra aspectului... Voiam acum sa revin asupra chestiunii cu atractia. Aia care e altfel decat sexuala. Doar ca niste prietene tocmai mi-au demontat brutal ipoteza. Mi-au zadarnicit o-ntreaga poveste de "atractie". Ele zic categoric ca daca nu-i sexuala, nu-i deloc. Atunci, zic eu, ce ma-sa e?! Vreau sa zic, daca tanjesti dupa simpla prezenta a exemplarului, fara sa fii neaparat tentat sa-i testezi performantele, cum s-ar zice, repejor, asa, ca atunci cand vorbim de atractie sexuala pura... Deci? Ce e? Sa fie oare doar o banala pierdere de vreme?!...
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod