Totul despre estetica dentara, cu specialisti de renume

Sala Palatului din Bucuresti este gazda pentru trei zile a singurului eveniment specializat din domeniul stomatologiei estetice, "International Dental Meeting Esthetics 2006".

Evenimentul, a carui deschidere a avut loc ieri, reuneste Expozitia Internationala pentru Servicii, Produse si Echipamente Stomatologice, organizata de TNT Productions Romania si cea de-a treia editie a Congresului International de Estetica Dentara, organizat de Societatea de Stomatologie Estetica din Romania (SSER).
Pe o suprafata de aproximativ 600 de metri patrati isi vor expune produsele 41 de firme de specialitate. In cadrul Congresului International de estetica Dentara, vor fi dezbatute subiecte de actualitate de catre specialisti in domeniu din tara si din strainatate. Dintre specialistii de renume international care vor lua cuvantul se numara: Dan Nathanson, presedintele Catedrei de Stiinte Restaurative si Bio-Materiale din cadrul Universitatii de Medicina Dentara din Boston, George Freedman, fost presedinte al Academiei Americane de Cosmetica Dentara si director asociat al Centrului de Informare in Stomatologie Estetica al Universitatii de Stat New York din Buffalo si Robert Gerlach, cercetator principal la Departamentul de Investigatii Clinice Mondiale a companiei "Procter&Gamble", Cincinnati, Ohio, USA.
Albirea profesionala a dintilor, reconstituirea estetica a dintilor devitali, refacerea estetica prin implante si tratamente paradontale sunt doar cateva dintre titlurile cursurilor care vor avea loc zilele acestea la Sala Palatului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod