Testari gratuite pentru Chlamydia, hepatita C si HIV

In perioada 1 noimebrie - 31 decembrie iti poti efectua gratuit testele necesare pentru Chlamydia, hepatita C si HIV.
Chlamydia este o infectie bacteriana, mai frecventa la femei, in special adolescente intre 15-19 ani, care e posibil sa nu se manifeste vizibil. Uneori apar sangerari vaginale sau dureri la urinat, insa nu imediat ce a fost contactata, ci dupa 1-3 saptamani sau chiar 1-6 luni de la contactul sexual.

Despre SIDA si contactarea HIV ului s-au popularizat foarte multe informatii. Se stie ca boala ataca sistemul de aparare al organismului pana acesta devine vulnerabil la cea mai mica agresiune din afara.
Sunt cunoscute caile de transmitere: sexuala, prin orice fel de sex, prin ace contaminate, de la mama la fat si prin alaptare.

Hepatita nu este intotdeauna recunoscuta de la inceput, deoarece aceasta se manifesta, in prima faza, cu simptome minore, nespecifice. Initial, te doare capul, ai stari de ameteli, greata, somnolenta, simptome care se regasesc si in cazul altor afectiuni.

Profita de testarile gratuite pe care ti le ofera Societatea de Educatie Contraceptiva si Sexuala (SECS) si suna pentru programari la 0723.321.148 sau 021/310.33.85.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • dorina pe 12 Nov 2007, 12:35
    pacat

    doar bucurestenii se bucura de multe ... oportunitati, facilitati, gartuitati, este nedrept, nu ne putem muta cu totii in capitala...

    0
    0

  • mihaela fracase pe 9 Nov 2007, 12:25
    noi nu suntem oameni din aceeasi tara

    de ce testarile se fac numai in bucuresti? si in restul tarii traiesc oameni care ar avea nevoie de un asemenea test.pe cand? asteptam sa ne vada si pe noi cineva , doar locuim in aceeasi tara ..........

    1
    0

  • bia pe 9 Nov 2007, 08:50
    de ce?

    de ce testarile se fac numai in bucuresti? si in restul tarii traiesc oameni care ar avea nevoie de un asemenea test.pe cand?

    0
    0

  • suzana rotaru pe 8 Nov 2007, 18:09
    analize gratuite

    Este foarte buna ocazia de a efectua testele respective pentru ca a avea o sanatate buna e cadoul cel mai frumos pe care ni-l face viata!Salut aceasta oportunitate si sper sa ma folosesc si eu de ea!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod