Salvarea relatiilor

O colectie intima de sfaturi, probleme si solutii pentru fiecare membru al familiei — o familie cu adevarat fericita.

In cartea Salvarea relatiilor, dr. Phillip McGraw analizeaza zece dintre cele mai cunoscute mituri despre cum ar trebui sa arate o relatie implinita. In acelasi timp, autorul propune o strategie alcatuita din sapte pasi, care va ajuta sa restabiliti relatia cu partenerul, dar si cu dumneavoastra insiva. Strategia presupune, printre altele, completarea unor teste si chestionare in urma carora sa ajungeti sa cunoasteti mai bine nevoile dumneavoastra de cuplu, precum si asteptarile cu care ati pornit la drum.


Sfatul cel mai de seama al autorului este mai degraba un avertisment: odata restabilita relatia cu partenerul, drumul nu s-a incheiat. Orice relatie este un proiect in continua devenire, iar strategiile care v-au salvat vor trebui sa va ghideze in mentinerea acestei relatii.

Pentru ca toti ne nastem, crestem, ne indragostim, ne casatorim, iubim, inselam, dam nastere, divortam, plangem, uitam si iertam. Pentru ca suntem singuri sau impreuna, pentru ca suntem parinti sau copii, pentru ca ne pasa de cine suntem, de cei din jur, si mai ales pentru ca fiecare dintre noi are o familie pe care o iubeste si vrea sa o protejeze.

 

Poti cumpara cartea "Salvarea relatiilor" de Dr. Phillip C. McGraw, aparuta la Editura Curtea Veche de pe site-ul www.metropolis.ro la pretul de 24 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod