Singura ambulanta SMURD din Buzau s-a defectat dupa 10 interventii

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a ramas fara singura ambulanta SMURD care asigura transportul urgentelor.
Dupa 10 interventii efectuate si la doar doua saptamani de la introducerea in uz, masina este serios defectata la motor si a fost trimisa la firma din Bucuresti care asigura service-ul unde va ramane timp de doua saptamani, spun reprezentatii din conducerea ISU Buzau.

"In aceasta perioada, apelurile telefonice care solicita interventia ambulantei de tip SMURD vor fi redirectionate catre serviciul de Ambulanta", a declarat pentru Realitatea TV Gabriela Boiangiu, purtator de cuvant al ISU Buzau.

Serviciul de tip SMURD si-a inceput activitatea in Buzau in data de 6 februarie, dispunand doar de o singura ambulanta pentru urgente si urmand sa fie imbunatatit pe parcurs.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 6 Mar 2012, 11:10
    Transport urgente!!!

    Pai nu stiu ce intelegeti prin singura care transporta urgente!!! La ambulanta exista masini cu asistent medical dar si masini cu asistent si medic, masina de la smurd avea doar paramedici,si daca nu stiti un paramedic nu este medic,nu este nici pe departe asistent medical!!! Are o pregatire minima medicala, nu pune diagnostice,nu face tratament sau consultatii! Doar transport in regim de urgenta! A nu se intelege ca am ceva impotriva smurd,dar trebuie sa stim realitatea.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod