Strepsils Intensiv Miere si Lamaie: pentru dureri puternice in gat

Anotimpul rece este pentru multi dintre noi sinonim cu perioada in care experimentam dureri puternice in gat. Totul porneste de la gatul inflamat care ne face sa inghiþim cu greutate si ne impiedica sa ne concentram asupra activitatilor cotidiene.
Exista insa medicamentul potrivit pentru a trata simptomele neplacute ale durerii in gat: Strepsils Intensiv Miere si Lamaie, datorita substantei sale active, flurbiprofen, actioneaza rapid, direct la nivelul ariei afectate, avand ca rezultat reducerea durerii in gat in 15 minute de la administrare. Are un efect ce dureaza pana la 3 ore, fiind singurul medicament care contine flurbiprofen, substanta cu efect calmant, antiinflamator si de reducere a febrei.

Acest medicament contine flurbiprofen si se poate elibera fara prescripþie medicala.
Se recomanda citirea cu atentie a prospectului sau a informatiilor de pe ambalaj. Daca apar manifestari neplacute, adresati-va medicului sau farmacistului.

Doze si mod de administrare: adulti si copii peste 12 ani. Doza recomandata este o pastila la fiecare 3-6 ore, maxim 5 pastile pe zi, timp de 3 zile.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod