Sâmbătă îţi propunem o zi de lectură în parc, la Roata Mare în Herăstrău

Cum ar fi ca sâmbătă să veniți cu toată familia în Herăstrau, dar nu pentru plimbare sau alergare, ci doar ca să citiți în aer liber?

Cum ar fi ca sâmbătă să veniți cu toată familia în Herăstrau, dar nu pentru plimbare sau alergare, ci doar ca să citiți în aer liber?

 

Să vă luați de acasă o păturică și câte o carte pentru fiecare și să veniți să vă bucurați de relaxare, aer curat și o carte bună?

Centrul Step by Step pentru Educație și Dezvoltare Profesională, ONG care susține educația timpurie și lectura ca mijloc de relaționare între părinți și copii, organizează sâmbătă de la 10.00 la 19.00 O zi de lectură în parc, la Roata Mare în Herăstrău.

“Ne dorim să umplem o pajiște de oameni, familii, care stau și citesc.

Aceasta este ambiția noastră. Nu e un eveniment comercial, nu vindem nimic, ba chiar dăruim limonade reci celor care citesc” spune Carmen Lică, Director Executiv Centrul Step by Step.

În cadrul evenimentului vor fi ateliere de educație prin teatru cu Compania RepliKa (10.00-13.00) și chiar o piesă de teatru “Muzicanții din Bremen” (17.00-18.00).

O zi de lectură în parc este un proiect aflat la prima ediţie şi este o extensie a târgului de carte pentru copii miniLibri, ai cărui sponsori au fost în acest an Orange şi Volksbank.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod