S-a dat startul pentru semnarea manifestului pacientilor din Romania

Facebook Twitter Comenteaza
S-a dat startul pentru semnarea manifestului pacientilor din Romania

Manifestul Pacientilor din Romania, gazduit pe platforma online www.infopacienti.ro, poate primi, incepand cu data de 11 ianuarie 2010, semnaturile de aderare la cauza pe care o sustine: imbunatatirea conditiei tuturor pacientilor din tara noastra.


Manifestul pentru Pacientii din Romania este primul document redactat sub forma unei petitii, care doreste sa vina in sprijinul pacientilor, prin implicarea tuturor actorilor din domeniul sanatatii.

Manifestul a fost suspus dezbaterii publice incepand cu data de 23 decembrie 2009, timp de doua saptamani si jumatate. In aceasta perioada, propunerile venite pe e-mail au fost analizate de catre reprezentantii Sanatatea Media Group, initiatorii acestui Manifest.
Astfel, au fost selectate cele mai interesante sugestii, in scopul imbunatatirii continutului Manifestului pentru Pacienti.

Forma finala a documentului se gaseste pe www.infopacienti.ro si asteapta semnaturile tuturor romanilor, fie ei fosti, actuali sau viitori pacienti. Platforma www.infopacienti.ro, realizata in parteneriat cu SanatateaTV.ro, principala sursa de informare in domeniul sanatatii, a fost creata cu ocazia Conferintei Nationale a Pacientilor, eveniment ce va avea loc la Bucuresti, in perioada 11-13 martie 2010, in scopul informarii si imbunatatirii conditiei pacientului roman.

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mariuca pe 13 Ian 2010, 13:05
    un fel de raspuns

    draga cristina, din ce am inteles eu, se vrea infiintarea Avocatului Pacientului, care sa ne reprezinte drepturile fata de reprezentantii Statului. Cred ca se vrea atragerea atentiei asupra a ceea ce nu functioneaza corect in sanatate, iar aici avem multe de zis... Ce sa zic, felicitari initiatorilor si sa vedem ce iese!...

    0
    0

  • Cristina pe 13 Ian 2010, 12:23
    intrebare

    despre ce e vorba in acest manifest? mai exact, pentru ce militeaza el?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod