România a dus apă în deşert prin Vanessa Youness

Facebook Twitter Comenteaza
România a dus apă în deşert prin Vanessa Youness

Conform publicatiei ReplicaVedetelor.ro, Dr. Vanessa Youness, la doar 28 de ani se poate lăuda cu multe realizări, se ştie despre ea că este: tânăra absolventă a facultăţii de medicină, rezident în chirurgie reconstructivă-post traumatică şi este motorul unui imperiu financiar pe care singură îl conduce cu succes. Am fost surprinşi să aflăm din surse sigure că acest produs, 100% românesc, a fost exportat exclusiv de ea în ediţia limitată Qlarivia "Royal limited edition" la marile case regale ale ţărilor Arabe: Qatar, Arabia Saudită, Kuweit, Emiratele Arabe.
România prin dr. Vanessa Youness a exportat un produs 100% românesc pe care l-a îmbuteliat în sticle aurii stilizate, în ediţie limitată, având coroana regală.

Cu siguranţă acesta este doar unul dintre proiectele sale de succes pe care le conduce şi care au propulsat-o în grupul exclusivist al celor mai bogaţi tineri din România. Am încercat să o căutăm pe platformele sociale din mediul virtual, dar nu a fost de găsit, dorind probabil să păstreze o discreţie aparte. Jos pălăria pentru românii care ne fac cinste şi de la care putem învaţă ceva.

Produsul de succes despre care scriam mai sus se numeşte Qlarivia şi este o apă de calitate pură, imaculată, reinventată prin ştiinţă.
Un produs 100% românesc cu care ne mândrim!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod