O „pălărie“ de soare perfectă pentru tenul tău

Eşti gata să te bucuri de soare în binemeritatul concediu? Acum, că vara e aici, acordă o îngrijire specială tenului tău şi răsfaţă-l din belşug. În timpul lunilor însorite, pielea are nevoie de o îngrijire specială. Herbalife SKIN îţi propune un produs ideal pentru a-ţi păstra tenul impecabil, pentru ca tu şi pielea ta să vă bucuraţi de soare din plin. Crema hidratantă protectoare FPS 30 din gama Herbalife SKIN este perfectă pentru orice tip de ten, iar ingredientele sale cu proprietăţi antioxidante îţi alintă pielea şi o menţin netedă şi strălucitoare. Ia cu tine crema hidratantă protectoare FPS 30 peste tot – în vacanţă, la piscină sau în city break-ul pe care îl aştepţi cu nerăbdare!

Herbalife SKIN Cremă hidratantă protectoare FPS 30


Concepută special pentru a asigura protecție UVA/UVB şi pentru a diminua apariţia ridurilor fine de expresie, crema te ajută să îţi hidratezi pielea şi să o protejezi de razele nemiloase ale soarelui. În plus:
     Diminuează apariția ridurilor în doar 7 zile*
     Dublează nivelul de hidratare a pielii după 8 ore**
     Pielea capătă un aspect mai luminos şi devine mai catifelată şi mai netedă în  7 zile***
     Rezultate ei sunt confirmate de teste clinice
Ingrediente: vitamina B3, vitaminele C şi E cu proprietăţi antioxidante, Aloe Vera, ulei din seminţe de floarea soarelui, extract de Creson de Para (Spilanthes Acmella), ulei de nuci de Macadamia, ulei de măsline şi de susan.

Fără parabeni adăugați. Produs testat dermatologic.

Preţ cremă hidratantă protectoare FPS 30 ( 30 ml): 152 Ron. Produsele Herbalife pot fi comandate prin intermediul unui Membru Independent. Pentru mai multe informaţii vizitează site-ul www.herbalife.ro

*Testat clinic pe subiecţi pentru a evalua gradul de asprime  a pielii la intervale de 0, 7şi 42 de zile.
**Produs testat pe subiecţi pentru a evalua gradul de hidratare a pielii la interval de 8 ore. 100% din subiecţi au prezentat un nivel de hidratare a pielii dublu faţă de nivelul de referinţă, după opt ore.
***Produs testat pe subiecţi pe o scară de evaluare vizuală la intervale de 4 şi 7 zile.

În medie, 46% dintre subiecţi au prezentat diferenţe în cadrul parametrilor măsuraţi.
 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod