Rezonanta magnetica de 3Tesla: cea mai performanta metoda de diagnostic

Facebook Twitter Comenteaza
Rezonanta magnetica de 3Tesla: cea mai performanta metoda de diagnostic
Aparatul de rezonanta magnetica de 3Tesla permite obtinerea de imagini a intregului corp cu un timp de expunere redus si o putere mare de rezolutie.

Investigatia prin rezonanta magnetica (iRM) la o intensitate de 3 Tesla este cea mai performanta metoda de diagnostic prin imagine. Investigatia poate diagnostica leziuni cu dimensiuni incepand de la 2 mm. Cu aparatul iRM 3T se pot identifica boli in stadiu incipient, care nu pot fi depistate cu alte aparate de diagnostic imagistic in regiuni ale creierului, maduvei spinarii, cartilagiului articular.
Dintr-un numar de 150 de examinari ale sistemului nervos (creier si maduva spinarii) efectuate in ultimele 2 luni cu aparatul iRM 3T, aproximativ 15% au evidentiat leziuni nevizualizate la examene iRM anterioare, iar in 5% dintre cazuri s-au infirmat leziuni diagnosticate anterior prin iRM.

Metoda de investigatie a fost pusa la punct de echipa condusa de Conf.
Dr. Vladimir Ene la centrul de cercetare si diagnostic in imagistica medicala Signa+ din cadrul centrului de servicii medicale din Bucuresti Delta Heathcare.
 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ovidiu pe 17 Iul 2010, 09:07
    Rezonanta magnetica de 3Tesla preturi

    Rezonanta magnetica de 3Tesla: cea mai performanta metoda de diagnostic unde si cit costa in Bucuresti si daca este decontata de csamb

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod