Editie in limba romana a noutatilor de la Conferinta Internationala SIDA

Facebook Twitter Comenteaza
Editie in limba romana a noutatilor de la Conferinta Internationala SIDA
Pacientii infectati cu HIV medicii din Romania pot primi zilnic noutatile de la cea de-a XVIII-a Conferinta Internationale SIDA de la Viena prin intermediul unei editii in limba romana a buletinului informativ electronic.

Informatiile vor fi editate de NAM Publications, din Marea Britanie, iar cei interesati se pot abona gratuit pe pagina dedicata conferintei. Editia in limba romana a informatiilor de la Conferinta Internationala SIDA 2010 se distribuie gratuit prin email tuturor persoanelor care traiesc cu HIV, organizatiilor comunitare si specialistilor din domeniul HIV.
Editia in limba romana este disponibila in doar cateva ore de la publicarea editiei in limba engleza.

Conferinta din acest an se va concentra pe aspecte ale drepturilor omului si asupra nevoii de a fundamenta stiintific politicile de utilizare a medicamentelor si pe cele de prevenire a transmiterii HIV in conditiile respectarii drepturilor omului. Aceasta conferinta va include de asemenea rezultatele primului studiu major de eficacitate a unui microbicid ce foloseste un medicament antiretroviral pentru prevenirea infectiei cu HIV la femei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod