Remodelati-va corpul cu ajutorul ultrasunetelor!



Pentru ca sezonul vacantelor si-a facut deja aparitia, doamnele si domnisoarele au sansa sa scape cu mai multa usurinta de aspectul neplacut al pielii coaja de portocala. Gata cu masajele dureroase anticelulita si cu indelungate proceduri fierbinti, acum puteti reduce celulita prin tratamentul pe baza de ultrasunete.

Daca va surade ideea unei astfel de metode, inesteticul tesut adipos al pielii poate fi redus in numai 12 sedinte de acest tip. Adina Stoicescu, asistent medical Body Contur, cu sediul in str.

Vulturilor nr. 43, telefon/fax: 323.03.17, 323.03.18, spune ca dupa 12 sedinte se pierd intre trei si cinci centimetri din tesutul adipos. Puteti sta linistite, 'miraculosul' aparat cu ultrasunete nu va avea efecte adverse la nivelul pielii. Folosit in centrele de remodelare corporala, aparatul poate 'dispersa' celulele adipoase, dizolvandu-le. Desigur, aceasta metoda trebuie sustinuta prin masaje cu creme speciale cu cafeina, struguri sau creme de termosudatie. Astfel, remodelarea corporala este facuta fara nici un disconfort din partea pacientului.
Senzatia la nivel tegumentar este o incalzire usoara a locului pe care se lucreaza. In cazul in care aveti afectiuni ale pielii, luxatii, entorse, intindere de ligamente si vase sparte, puteti opta pentru acelasi tratament.

Pretul unei sedinte cosmetice de 30-40 de minute e de 40 de lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod