Produse lactate cu acizi grasi Omega 3

Primele produse lactate care au in compozitia lor acizi grasi Omega 3 s-au lansat, pe piata romaneasca, sub marca Milli

Fabricate de Friesland Foods Romania, noile produse fac parte dintr-o noua gama care include si alte produse speciale, unele imbogatite cu fermenti probiotici activi si altele cu continut redus de grasimi. Noua gama se imparte in 3 subcategorii: produse cu Omega 3 (Iaurt Omega, Sana Omega si Lapte UHT Omega), produse probiotice (Kefir Imunoplus, Kefir Caucazian, Iaurt de baut Imunoplus, Lapte batut Imunoplus si Ispita Fructelor Imunoplus - in doua variante, respectiv capsuni si visine) si produse cu continut redus de grasimi (Iaurt Light, Iaurt cu fructe in doua variante- fructe exotice si zmeura - 0,1% grasime).
Omega 3 este numele dat unei familii de acizi grasi esentiali pentru organismul uman. Aceste substante sunt foarte importante in dezvoltarea si cresterea tesuturilor sanatoase si in prevenirea si tratarea unor boli cronice. De asemenea, contribuie la un sistem circulator puternic, la controlul nivelului colesterolului pentru adultii familiei, la dezvoltarea cerebrala a copilului mic, dar si la stimularea atentiei si a abilitatilor de invatare la copilul de scoala. Mecanismul de actiune al acizilor grasi Omega 3 se manifesta in primul rand la nivel celular, avand rolul de a intari membrana celulara, protejand-o de atacul radicalilor liberi care determina imbatranirea organismului si aparitia celulelor canceroase.
Probioticele sau bacteriile benefice sanatatii sunt culturi vii de bacterii care traiesc in tractul digestiv in deplina armonie cu restul organismului. Majoritatea sunt produse in urma proceselor de fermentatie lactica, iar cele mai cunoscute microorganisme folosite la producerea probioticelor sunt Lactobacillus si Bifidobacterium. A treia subcategorie din cadrul noii game, respectiv produsele cu un continut redus de grasimi, te ajuta sa-ti pastrezi silueta si sa te mentii in cea mai buna forma.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod