Primul spital privat de excelenta in dermatologie si chirurgie estetica

Noul spital de dermatolgie si chirurgie estetica va fi situat in zona de nord a Capitalei si va fi dat in folosinta in luna octombrie a acestui an.
Dermastyle, singura clinica privata dedicata exclusiv problemelor pielii, si Medlife, liderul pietei serviciilor medicale private din Romania, au incheiat un parteneriat in baza caruia vor lansa primul spital privat de excelenta in dermatologie.

Spitalul va avea o suprafata de 1500 metri patrati si va necesita in prima etapa o investitie de peste 1 milion de euro, urmand ca in viitorii 3 ani, odata cu dezvoltarea acestuia, investitia sa atinga valoarea de 2,5 – 3 mil. euro.

 "Ne propunem ca in cadrul noii unitati medicale sa oferim toata gama de servicii de dermatologie: de la investigatii specifice bolilor de piele la diagnostic si tratament modern, precum si servicii de dermatologie si chirurgie estetica", a declarat Dr.
Mihaela Leventer, medic primar dermatolog. "In acest sens, avem planificat un bloc operator cu mai multe sali de operatie complet utilate, stationar pentru recuperare postoperatorie, unitate ATI, laborator propriu, aparatura moderna de diagnostic si tratament, lasere de ultima generatie, care vor aduce un plus de valoare muncii echipei de medici special calificati. Pentru echipa Dermastyle, multumirea pacientilor nostri este cea mai importanta rasplata", a completat specialistul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod