Prima clinica cu program extins din Pipera

Noua clinica aduce in Romania conceptul de "community clinic" (o clinica cu servicii adaptate comunitati in care se afla). Acesta este un model european de clinica ce foloseste conceptul de planificare a serviciilor sanitare bazate pe nevoi ("evidence based health planning").
Euroclinic Pipera ofera specialitatile necesare unei comunitati, de la Medicina Generala si Pediatrie pana la Obstetrica Ginecologie prin intermediul laboratorului Point of care cu functionare non stop. Un alt beneficiu oferit locuitorilor din cartierul Pipera este Medicina de Urgenta, serviciu permanent, asigurat in parteneriat cu BGS-Divizia Medicala.
 
In plus, clinica le ofera pacientilor si specialitati medicale adresate unor patologii specifice, cum ar fi Nefrologie Pediatrica, Psihologie sau Hematologie, unde se acorda si consultatii pentru transplant.
 

Cu ocazia lansarii clinicii, oficialii vor lansa si o noua etapa a Programului "Visiting Doctors", mai exact vor prezenta noul membru al programului - Dr. Gerard Salama de la Spitalul American din Paris, chirurg eminent, specialist in obstetrica  ginecologie si Cavaler al Legiunii de Onoare, supraspecializat in problemele legate de sterilitate feminina si masculina, precum si in problemele hormonale ce acompaniaza perioada de pre-menopauza si menopauza. Astfel, incepand cu luna octombrie a acestui an, profesorul Gerard Salama va acorda lunar consultatii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod