Campania "Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate"

Pana la sfarsitul lunii noiembrie ai ocazia sa-ti faci un consult si un reconsult de specialitate gratuit in cadrul campaniei "Vinovatul va fi pedepsit, ranile vor fi vindecate" care urmareste preventia, diagnosticul si tratamentul afectiunilor stomacale.
Aceasta campanie face parte din initiativa Gral Medical din 2009, de a se implica activ in informarea populatiei asupra unor afectiuni cu caracter periodic sau sezonier. Scopul ei este de a identifica cauza majora a gastritei si a bolilor ulceroase, in speta Helicobacter pylori si de a recomanda un tratament eficient pentru eradicarea ei.

Consultul si reconsultul de specialitate gratuit le poti face la Gral Medical pana la finalul lunii noiembrie. In plus, fiecare pacient va beneficia de 20% reducere pentru orice alta investigatie suplimentara.
Programarile se pot face apeland numerele de telefon: 021.323.00.00 (02) - Clinica de Diagnostic Gral, 021.317.83.95 - Clinica Gral Colentina sau online pe www.gralmedical.ro De asemenea, un consultant va raspunde la intrebarile cititorilor in termenul cel mai scurt posibil daca adresezi o intrebare pe site-ul oficial in perioada campaniei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod