Pacientii din Braila au un nou Centru de Dializa

La Braila a fost inaugurat un nou Centru de Dializa, dotat cu 16 aparate noi de hemodializa, printre cele mai performante echipamente specializate, iar o echipa de 41 de profesionisti, dintre care 3 medici nefrologi, supervizeaza tratamentul pacientilor, astfel, acestia beneficiaza de cea mai buna ingrijire medicala, fara sa le lipseasca siguranta, atentia si confortul. Investitia de 3,3 milioane de euro a fost sustinuta de International Healthcare Systems (IHS), companie membra SofMedica.
Capacitatea centrului IHS Braila poate fi extinsa, mergand pana la posibilitatea de a trata 140 de pacienti prin hemodializa, precum si tratament pentru un numar nelimitat de pacienti care au nevoie de dializa peritoneala.

"Noul centru face parte din conceptul unic IHS, in care pacientii sunt pe primul loc si li se ofera siguranta si confortul propriului camin, intr-un ambient modern, prietenos si cald. Ne bucuram sa putem oferi si in judetul Braila, aceleasi servicii de inalt profesionalism si excelenta pe care IHS le furnizeaza de aproape patru ani pentru sute de pacienti din intreaga tara", a declarat dl.
Georgios Sofianos, administrator IHS, in cadrul evenimentului de inaugurare a centrului.


Pentru a pastra confortul de acasa, pacientii de hemodializa regasesc la Centrul IHS Braila atmosfera calda si grija, similare cu cele pe le primesc in propriul camin. De asemenea, acestor pacienti le este asigurat transportul in cele mai bune conditii catre centru si inapoi acasa, prin intermediul unei companii private.

"Conceptul IHS ofera pacientilor o serie de beneficii unice, menite sa ridice nivelul calitatii vietii acestora si sa le asigure in permanenta confortul de acasa.
Astfel, pacientii care efectueaza dializa peritoneala manuala, dar si automata cu ajutorul aparatului HomeChoice, primesc acasa toate materialele necesare acestei proceduri si beneficiaza de vizite la domiciliu din partea specialistilor IHS, pentru a li se oferi suport si consiliere in modul de realizare a tratamentului
", a declarat dr. Dimitrie Capsa, directorul medical al companiei IHS.

Alte beneficii oferite tuturor pacientilor IHS includ ghiduri proprii de dieta si tratament, precum si consiliere specializata din partea unui asistent nutritionist si a unui psiholog, pentru a-i ajuta sa se integreze si sa duca o viata cat mai buna.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod