Ouale consumate la micul dejun te ajuta sa slabesti

Oamenii de stiinta au descoperit ca un mic dejun care contine si oua ii poate ajuta pe cei care isi doresc sa slabeasca si sunt la dieta.
Cercetatorii au recrutat 152 de barbati si femei cu varste cuprinse intre 25 si 60 de ani cu IMC (indicele de masa corporala) intre 25 si 50 (adica supraponderali).

Participantii la studiu au fost impartiti in patru grupuri: un grup a consumat doua oua la micul dejun, al doilea a consumat doua oua si a urmat o dieta saraca in grasimi si calorii, al treilea grup a consumat chifle, iar al patrulea grup a consumat chifle si a urmat o dieta saraca in grasimi si calorii.

Dupa 8 saptamani, persoanele care au consumat oua la micul dejun si au urmat o dieta saraca in grasimi si calorii au inregistrat o reducere mai mare a IMC fata de celelate grupuri.


Rezultatele studiului au aratat ca ouale consumate la micul dejun ajuta la pierderea kilogramelor doar in cazul in care persoana este la dieta.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • living in ro colors pe 22 Aug 2008, 10:22

    poate nu ouale sunt de vina ci faptul ca au mancat mic dejun si nu au sarit peste el, mancand prea mult la pranz si seara....

    0
    0

  • living in ro colors pe 22 Aug 2008, 10:21

    Poate nu ouale sunt de vina, ci faptul ca au mancat CEVA la micul dejun, reducand astfel cantitatea de mancare ingerata pe parcursul restului zilei. Se stie ca daca iei micul dejun deja e un pas spre o atitudine mai sanatoata privind corpul tau.

    0
    0

  • lucia1 pe 13 Aug 2008, 15:55

    Este cea mai mare aberatie de pe ziua de azi.

    0
    0

  • stella pe 9 Aug 2008, 23:26
    Ouale

    Parerea mea despre articol este pozitiva dar o afirmatie ca cea de mai sus mai lipsita de sens si prosteasca nici nu am auzit. Multumesc

    0
    0

  • mariana pe 7 Aug 2008, 09:48
    Ouale....

    Oare nu se vand ouale? ca doar atunci mai apare cate o bomba...

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod